CHP’nin hedefi 55 bin oy

28 Ocak 2014 17:57

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, siyasi ortamın iyice gerildiği şu günlerde yine çarpıcı bir iddiada bulundu. Şenol, halkın gönül verdiği partinin dışında düşündüğü ismin Lütfü Çakmakçı olduğunu ileri sürerek “İzlenimlerimize göre CHP yüzde 30’u aşmış durumda. Isparta’daki hedefimiz 55 bin oy” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, oy oranlarına ilişkin yeni bir iddiada bulundu. Şu ana kadar yaptırdıkları herhangi bir anketin bulunmadığını ancak izlenimlerinin olduğunu belirten Şenol, “Hedefimiz 55 bin oy ve bunu alacağız” dedi.

“AKP’NİN YAPTIRDIĞI GİZLİ ANKETLERDE BİLE YÜKSELİŞİMİZ GÖRÜNÜYOR”

CHP’nin grafiğinin her geçen gün yüklediğini ifade eden Şenol, “CHP, şuanda anormal bir grafikle yükseliyor. AKP’nin yaptırdığı gizli anketlerde bile bu görünüyor. Ancak daha önce yaptırdıkları anketlerde CHP’nin oylarını yüzde 3 göstermişlerdi. Ben o zamanlar ‘Yoldan geçen birisini aday göstersek yüzde 10 oy alır’ demiştim. CHP’nin araştırması yok ama izlenimlerimiz var” dedi.

“MHP’YE BÜYÜK FARK ATACAĞIZ AKP İSE 3. PARTİ OLACAK”

Öte yandan izlenimlerine göre Isparta’da şuanda CHP’nin yüzde 30’u aşmış durumda olduğunu ileri süren Şenol, şöyle devam etti; “Isparta’daki hedefimiz 55 bin oy. Birinci parti çıkacağımızdan hiçbir kuşkumuz yok. AKP ve MHP’de büyük düşüş var. AKP’nin kesinlikle 3. parti olacağına inanıyoruz. MHP’ye de büyük fark atacağız. MHP ilk başlarda yaptırdığı anketlerde çok büyük farklarla öndeydi. Adaylar arasında Lütfü Çakmakçı hocamız açık ara önde. Proje anlamında Isparta’nın sorunlarıyla ilgilenen, bunlara kafa yoran, konuları uzmanlarıyla tartışan tek aday hocamız. Ankara ve İstanbul’a gezmeye gitmiyor. Projeleri tartışmaya gidiyor. Hocamız yakın zamanda konuları anlatacak.

“PARTİLİ PARTİSİZ HERKESİN İKİNCİL ADAYI ÇAKMAKÇI”

Partili partisiz herkesin ikincil adayı Lütfü Çakmakçı. Halkımızın gönül verdiği partinin dışında düşündüğü ismin Lütfü Çakmakçı olduğunu düşünüyoruz. Siyaset halk ve toplum için yapılır. Zenginleşme bizim temel hedefimiz. Biz Isparta’nın sadece yüzde 5’inin değil tüm kesiminin zenginleşmesini istiyoruz.”

 

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...