TKDK’dan tanıtım atağı

29 Ocak 2014 15:43

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu son başvuru tarihi 10 Mart 2014 olan proje çağrısı kapsamında yatırımcıya ulaşmak için her yolu deniyor. “Isparta’mızın dikkatini bu desteklere çekmek için sosyal medya üzerinde bile örnek projelerimizle tanıtımlara başladık”  diyen TKDK Isparta  il koordinatör vekili Ali Toker  Twitter,  Facebook  kullanıcısı vatandaşların kurumu takip etmelerini istedi.

Daha 12. çağrı döneminin ilk haftasında şehir esnafından ilçe ve köylerdeki vatandaşlara yaklaşık 10 bin kişiye sms ile bilgilendirme yapıldığı söyleyen İl koordinatör vekili Ali Toker,  “ayrıca Bölge esnafımızın birçoğuna uğraştıkları alana özel desteklerimizin anlatıldığı mesajlarla karşılıksız hibe desteklerine dikkatlerini çekmeye çalışıyoruz” dedi.

“İl koordinatörlüğümüzün bütün gayretleri bu miktarda ve bu orandaki hibenin başka hiçbir kurumda olmadığını bu fırsatları değerlendirmemiz gerektiğine Halkımızı yatırımcılarımızı inandırmaktır” diyen Ali Toker, 11. Çağrıda incelenip gönderilen 67 projenin 31 tanesinin 1,5 ay içinde incelenip  hemen ödendiğini hiç birinin elenmediğini  geri kalanlarının da gurup gurup gönderildiğini fade etti .

TKDK 12. Çağrı Toplam bütçe : 488.772.128 €

Destek miktarı                           : %50-%65

Proje Kabul Tarihleri               :  10 Şubat 2014 ¬/ 10 Mart 2014

@TKDKIsparta          TKDK.Isparta

Bu haber 675 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...