Bayer kaliteli ekip oluşturma peşinde

29 Ocak 2014 15:47

MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Bayer, vizyon sahibi Eğirdir’i iyi bilen bir meclis oluşturmak için çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, ‘Eğirdir’de nasıl belediyecilik yapılır bunu  halkımıza göstermek istiyoruz’ dedi

MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Bayer, seçim çalışmaları hakkında açıklamada bulundu.  Bayar, “MHP Eğirdir ilçe teşkilatı olarak bütün üretim kadrolarımızla şu ana kadar belirlediğimiz belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adaylarımız ve ilçe yönetimimizle mahalle mahalle dolaşarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 Tüm enerjilerini mahalle temsilcileriyle birlikte halkı yönlendirecek etkili meclis üyesi adaylarının tespit edilmesi yönünde  harcadıklarını belirten Bayar, “Bu süreci tamamladıktan sonra esnafımızı, kamu kuruluşlarımızı, halkımızı ziyaret ederek kendilerinden bizlere destek olmalarını bizlere fırsat vererek ilçede gerçek manada nasıl belediyecilik yapılır? Eğirdir bir adım nasıl ileri götürülür ve bölgenin cazibe merkezi haline getirilir bunu göstermek istiyoruz. İnşallah 30 Martta hedeflediğimiz belediyecilik anlayışını Eğridir’de sergilemek için halkımız takdirini bizden yana kullanacaktır” dedi. 

Belediye Meclisi’nde 2 kontenjan olmak üzere 15 üye belirleneceğini kaydeden Bayar, “İlk 7 ve iki kontenjanla meclise girmek öncelikli hedefimiz. Burada  diğer partilerin yöneticilerine de çağrıda bulunuyorum. Belediye Meclisi’ni kaliteli oluşturalım. İlk sırada eğitimli, Eğridir’i çok iyi bilen vizyoner insanları  yerleştirelim. Hedefimiz tabiî ki  tüm  üyelikleri almak. Gerçekten kaliteli bir meclis üyesi listesi oluşturup Eğirdir’i yöneteceğiz” diye konuştu. 

 

Bu haber 955 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...