Müstahsiller ödüllerine kavuştu

30 Ocak 2014 15:31

Eğirdir’de faaliyet gösteren Asya Meyve Suyu Fabrikası’nın Müstahsil Ödülleri Töreni'nin üçüncüsü Yeşilada’daki Mavigöl Otel’de düzenlendi.

Vali Yardımcısı Tahir Demir, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ile Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen programda 2013 yılı içerisinde Asya Meyve Suyu Fabrikası’nın en çok elma alımı yaptığı çiftçiler ödüllendirildi.

Kuruldukları günden bugüne müstahsilleri en önemli iş ortakları olarak gördüklerini kaydeden Asya Meyve Suyu Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Önen, meyve alımında daima müstahsillere öncelik vermeye gayret ettiklerini dile getirdi.

Toplam 182 müstahsilin ödüllendirildiği törende konuşmaların ardından çiftçilere ödülleri takdim edildi.

Ödül almaya hak kazanan müstahsillere plaket ve belgeleri, Vali Yardımcısı Tahir Demir, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından verildi.

2013 sezonunda elmasını fabrikaya doğrudan teslim eden müstahsillerden teslim ettikleri elma miktarına göre sıralama yapıldı ve ödülleri belirlendi.

3 müstahsil, 300’er litre, 10 müstahsil 150’şer litre, 20 müstahsil 100’er litre, 30 Müstahsil 50’şer litre,  50 müstahsil 40’ar litre, 69 müstahsil de 20’şer litre mazot almaya hak kazandı.

Ödül töreninin ardından, yemek ikramıyla program sona erdi.

 

Bu haber 660 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...