Kötü futbol, iyi sonuç: 1 – 0

24 Eylül 2012 18:36

Isparta Emrespor ligin üçüncü maçında kendi saha ve seyircisi önünde Diyarbakırspor ile karşılaştı. Kırmızı – Siyahlılar çok kötü bir futbol ortaya koydukları maçta, rakiplerinin kendi kalesine attığı golle sahadan galibiyetle ayrıldı.

Türkiye Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta Isparta’yı temsil eden  Emrespor, Kocaeli beraberliği ve Arsinspor mağlubiyetinin ardından ilgin üçüncü haftasında ligde kötü günler geçiren Diyarbakırspor’u evinde ağırladı.

Önceki gün Isparta Atatürk Stadın'da bugün Saat :15.00'de başlayan karşılaşmada ev sahibi Emrespor, maçın başından sonuna kadar kötü bir futbol ortaya koydu. Zayıf rakibine gol atma beceresi gösteremeyen Kırmızı – Siyahlı ekibin imdadına rakibi Diyarbakırspor yetişti ve ilk yarının uzatma dakikalarında Diyarbakırspor’lu Hakan’ın ters vuruşunda top kendi ağlarına gidince Isparta Emrespor 1 – 0 öne geçti.

Maçın ikinci yarısında da çok kötü bir oyun ortaya koyan emrespor, gollerin devamını getiremeyince maç Diyarbakırspor’un kendi kalesine attığı golle sona erdi ve Emrespor böylece sahadan galibiyetle ayrılmış oldu.

MAÇIN KARNESİ:

STAD: Isparta Atatürk

HAKEMLER: Bahattin Şimşek, Belgin Kumrul Fırat Zengin

EMRESPOR : Onur, Sefa, Şevki, Hüseyin (dk. 20 Alkan), Gökhan, Arif, Alihan, Şükrü, Emrah, Emir,  Osman,

DİYARBAKIRSPOR : İbrahim, Abuzeyt, Bilal, Metin, Hasan, Suat, Bayram (Dk. 76 Hakan), Hikmet, Nejat, Süleyman, Mustafa Kuru (Dk. 38 İrfan).

GOL: 45+1 Hakan (Kendi kalesine)

S. KARTLAR: Gökhan (Emrespor), İbrahim, Metin (Diyarbakırspor)

Bu haber 999 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...