48 yaşında anne oldu

31 Ocak 2014 15:54

48 yaşındaki Aynur Aksu’nun 25 yıllık anne olma hasreti son buldu. Anne Aksu, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde sezaryenle sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi.3300 gramağırlığında doğan bebeğe ailesi Abdullah adını verdi.

HASTANE ÇALIŞALARI DA SEVİNÇLİ

Kadın ve Doğum Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Pınar Topsakal “Abdullah Bebek 2 gün önce annesine büyük bir sevinç yaşatarak dünyaya geldi. Annesinin 25 yıldır beklediği bir bebekti. Anne önceden tedavi olmuştu. Hastanemiz tüm doğumların yapılabildiği tam teçhizatlı bir hastane.  Anneye mutluluklar diliyorum. Bu doğum bizleri de hastane çalışanları olarak çok sevindirdi” dedi. 

ÇOK NADİR BİR DURUM

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Osman Aydın da “Bebeğimiz iki gün önce3300 gramdünya geldi. Ailemize hayırlı olsun. Hastane olarak ender gördüğümüz doğumlardan biri. Genelde 35 yaşın üstündeki doğumlar riskli doğumlardır. Günümüzde kadınların erken menopoza girdiklerini düşünürsek 48 yaşında doğumun çok nadir görülen bir durum olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

ALLAH HERKESE NASİP ETSİN

Uzun yıllar bebek hasreti çeken Aynur Aksu ise 25 yıl sonra annelik duygusunu tatmaktan ötürü çok mutlu olduğunu söyledi. Doğum için tedavi gördüğünü ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle tüp bebek tedavisi olamadığını belirten Aksu, “Çok mutluyum. Bunca yıl sonra çocuğum oldu. Üzülüyordum çocuğum yok diye. Hep bir çocuğum olsun diye dua ettim.   Doktorum Pınar Aydoğan Avşar’a da çok teşekkür ediyorum. Allah herkese nasip etsin” diye konuştu. Aksu, 52 yaşındaki kocası Kenan Aksu’nun da baba olmaktan ötürü mutlu olduğunu sözlerine ekledi. 

Bu haber 1330 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...