Emniyet Müdürü Or´a ´Esnaf Dostu´ Plaketi

3 Şubat 2014 16:13

Gül Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla buluşan Emniyet Müdürü Mehmet Or'a trafik, mal ve can güvenliğinin sağlanmasında katkılarından ötürü şükran plaketi verildi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or yaptığı esnaf ve mahalle ziyaretleri kapsamında Gül Petek Sanayi Sitesinde bulunan esnafla toplantı yaptı.

Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de iştirak ettiği toplantıya Gül Petek Sanayi Sitesi esnafı da büyük ilgi gösterdi.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı İl Emniyet Müdürü Mehmet Or’un yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ilimizde Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmaları dikkatle izlediklerini belirtti.

Toplantıda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Müdür Or; katıldığı tüm toplantılarda dile getirdiği Isparta denildiğinde ülkemiz kamuoyunda müspet bir algının olduğu, Isparta’nın hep güzellikleriyle anılan bir şehir olduğunu ve bu imajı korumak için Emniyet Müdürlüğü olarak tüm güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

İlimizde güvenlik konusunda ciddi bir sıkıntı bulunmadığını ancak tedbiri de elden bırakmadıklarını söyleyen Emniyet Müdürü geçtiğimiz gün hizmete giren araçlarla birlikte ilimizde ortalama iki mahalleye bir ekip aracının düştüğünü, bu sayede vatandaşlarımızın ihbar ve şikayetlerine daha kısa sürede cevap verilebileceğini belirtti. Vatandaşlarımızın çevrelerinde gördükleri her türlü olumsuzlukları “155 Polis İmdat” hattına ihbar etmelerini isteyen Or, bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu ayrıca vatandaş olarak önemsiz gelen bu tür olayların Polis tarafından araştırıldığında farklı olayların aydınlatılmasını veya bir suçun önlenmesini sağlayabileceğini, bu yüzden görülen hiçbir olumsuz durumu küçümsemeden Polise bildirmelerini istedi.

Konuşmasına 16 aylık görev süresince yapılan hizmetleri anlatarak devam eden Or, toplantının soru cevap bölümünde katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.

Bu haber 686 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...