Çakmakçı’dan zenginleşme vurgusu

3 Şubat 2014 16:19

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, Fatih ve Zafer Mahallerindeki kahvehaneleri ziyaret etti. Prof. Dr. Çakmakçı zenginleşme vurgusu yaparak “Biz Isparta’yı kendini Ispartalı hisseden tüm hemşerilerimle birlikte yöneterek zenginliğimizi arttırabiliriz” dedi.

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı yerel seçim çalışmaları kapsamında Fatih ve Zafer Mahallerindeki Kahvehaneleri gezerek vatandaşlar Isparta’nın geleceğine yönelik fikir alışverişinde bulundu. Mahalle sakinlerinden yaşanan sorunları dinleyerek tek tek not eden Çakmakçı projelerini anlattı.

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, Isparta’yı halka birlikte yöneteceklerini söyleyerek, “Biz Isparta’yı kendini Ispartalı hisseden tüm hemşerilerimle birlikte yöneterek zenginliğimizi arttırabiliriz. Isparta, son yıllarda göç veren bir şehirdir. Yeni yaşam ve cazibe alanları yaratarak Isparta’mızı huzurlu yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Ortak akıl oluşturarak tüm mahallelerimizde sosyal ve kültürel yapılar oluşturacağız. Eski değerlerimizi çağın şartlarına uygun hale getirip bir takım tasarruflarla yeniden yeşerteceğiz. Örneğin Hıdırellez Bayramlarındaki coşkuyu gelecek kuşaklara aktarabiliriz. Isparta’nın hızlı bir gelişim sağlaması şarttır. Antalya’nın pastasından bizde payımızı almalıyız. Hesap verebilir bir belediyecilik anlayışı halkımızın güvenini kazanarak yarınlarda güzel işlere imza atacağız. Mahallerimize sosyal desteği sağlayarak, kültürel anlamda her mahallemizde alt yapıyı hazırlayacağız. İmar planlarını halkımıza danışarak gelecek 30 yılımızı tasarlayacağız. Herkesin başkanı olmaya geliyorum, bu nedenle şimdide parti rozetimi çıkardım. Siyasal amaçlar için değil hizmet için geliyorum” dedi.

 

Bu haber 692 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...