Şenol ‘55 bin oyla belediye CHP’nin’

3 Şubat 2014 16:21

CHP İl Başkanı Vedat Şenol yapılan anketlerde CHP’nin Isparta’da birinci parti çıktığını söyleyerek “önceki dönemlerde yapılan anketlerde AKP ve MHP birinci çıkınca yazan basın CHP’nin açık ara önde olduğu anket sonuçlarını neden yazmıyor?” diye sordu.

30 Martta yapılacak yerel seçim sonuçlarına ilişkin iddialı bir çıkış yapan CHP İl Başkanı Vedat Şenol 55 bin oy alarak Isparta Belediye Başkanlığını kazanacaklarını söyledi. Şenol “Bizim büyük bir oy alarak yerel seçimi kazanacağımız görülüyor. Bunu hem halkımızın yaklaşımdan hem de anket sonuçlarından görebiliyoruz. Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’ya yoğun bir ilgi var. Bugünlerde yapılan anket sonuçları birinci parti olduğumuzu gösteriyor” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol "Yerel seçimlere ilişkin yapılan anketlerde AKP ve MHP'nin önde olduğu zamanlar manşetlere çekerek yazan basın şu anda CHP açık ara fark attığı zaman neden yazmıyor? Bu yapılan anketlerin hiç bir şekilde CHP tarafından yapılmadığını ve diğer partilere nazaran fark atarak birinci sırada olduğunu görüyorlar. Belediye seçimlerine ilişkin CHP’nin önde olduğunu anketlerin ne kadar doğru olduğunu 30 Martta hep birlikte göreceğiz" dedi. 

Bu haber 1062 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...