Eğirdirli Sporcular Bocce Müsabakalarından döndü

4 Şubat 2014 15:56

Mersin’de 2’ncisi Düzenlenen 3 Lig Bocce Müsabakaları’nda Isparta’yı Eğirdir’den giden sporcular temsil etti.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Acar birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, “Isparta’mızı temsilen giden Eğirdirli Bocce sporcularımıza,  her zaman sahip çıkan ve destek olan Eğirdir Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunmak üzere ziyarete geldik. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Her zaman bizlere fazlasıyla sahip çıkıyor sporcularımız ve spor için çırpınıyor,  destek oluyor” dedi.

Kız Meslek Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakımı Hizmetleri 9. sınıf öğrencilerinden Zeliha Dağlı, Fadime Çilkaya, Eğirdir Endüstri Meslek Lisesi İnşaat Bölümü 11. sınıf öğrencisi Enes Bakıcı yeni spor dalı olan Bocce müsabakalarında Isparta’yı temsil ettiler.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer ve Beden Eğitimi Öğretmeni Jimnastik Hocası Yavuz Acar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özmeral, “Eğirdir Belediyesi olarak, amatör spor ruhuyla yapılan çalışmalara ve memleketimizin sporcu evlâtlarına sahip çıkmaya imkanlar ölçüsünde destek olmaya devam ediyoruz, bundan sonra da her zaman hazırız. Müsabakalara Isparta’mızı temsilen Eğirdir’den sporcuların katılması ilçemiz adına gurur verici bir durumdur. Önümüzdeki zamanlarda Bocce spor dalımızı daha da geliştirerek, ilimiz adına ilçemizi en iyi şekilde en güzel yerlere taşıyacağınıza inanıyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer ve Beden Eğitimi Öğretmeni Jimnastik Hocası Yavuz Acar’ın ziyareti sırasında Yelken İl Temsilcisi Optimist Hocası Şeref Ağartan da hazır bulundu. Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, “Belediye Başkanımızın bütün spor dallarına desteğini görüyoruz. Yelkenciler olarak geçtiğimiz aylarda Marmaris’teki Türkiye müsabakalarına katıldık, sağ olsun Belediye Başkanımız her türlü desteği verdi. Spor ve sporcu dostu olduğunu biliyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 1207 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...