Günaydın hafta sonunu ziyaretlere ayırdı

4 Şubat 2014 16:11

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın hafta sonunu ziyaretlere ayırdı. Günaydın Pazar günü Havutlu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı, Mehmet Tönge Mahallesi Sakinleri ve Isparta Güvercin Sevenleri Yetiştirme ve Müsabaka Derneği’ne ziyarette bulundu. Havutlular Köyü Dernek Başkanı Yaşar Soyçiçek ve Güvercin Sevenler Dernek Başkanı Ömer Çivici sorunlarını birebir Günaydın’a aktarma fırsatı buldular. Günaydın’ın hafta sonu ziyaretine Eşi Dilek Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın kendilerine ziyaretinden memnun olan Havutlu Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı, “Belediye Başkanımız davetimizi kırmayarak bizleri ziyaret etmiştir. Bu ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bu ziyarete davet etmemizin sebebi hem bir kahve içmek hemde mahallemizin sorunlarını kendisine birebir aktarmaktır” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da kendisine yapılan bu davetten dolayı memnun olduğunu belirterek, zaman zaman buna benzer ziyaretleri yaptığını dile getirerek, “bir süredir ev ziyaretlerini sürdürmekteyim. Bu yaptığımız ziyaretler çok daha samimi bir ortamda geçiyor. Vatandaşlarımızın kendi mahallelerine yapılması gereken yatırımlar ve sorunlar hakkında konuşuyorlar. Bu istekleri topluyoruz. Bu sorunların bazıları bizim dışımızdaki kurumlar tarafından gerçekleştirilmesi gerekenlerde var. Belediyemizin yapması gerekenleri hemen not alarak sorunu çözmek için çalışıyoruz. Ayrıca diğer kurumlardan yapılan istekleri de o kurumlarla istişare ederek çözme yoluna gidiyoruz” dedi.

Bu ziyaretlere eşlik eden MHP İl Başkanı İsa Yalçın’da kısa bir açıklama yaptı. Yalçın açıklamasında iktidar partisini sert dille eleştirirdi. Kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

 

Bu haber 1428 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...