‘Hata yapmadan netice almak istiyoruz’

4 Şubat 2014 16:13

Isparta Belediyesi Kentsel Dönüşüm ile ilgili olarak Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası temsilcileriyle bir toplantı düzenledi. Toplantıya Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Göçer, oda temsilcileriyle, belediye bürokratları katıldı.

Isparta’daki kentsel dönüşümün ele alındığı toplantıda karşılıklı istişareler gerçekleştirildi. Mimarlar Odası Başkanı Zafer Sağlam, ele aldıkları kentsel dönüşüm konusunda faydalı görüşlerin ortaya çıktığını söylerken, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Göçer de, Isparta’da inşaat ve kentsel dönüşümün geleceği ile ilgili olarak belediyenin kendileriyle düzenlediği istişare toplantısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Göçer, “Bu toplantıların devamını diliyoruz. Belediye Başkanımıza bu konu ile ilgili olarak bizleri davet etmesinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kentsel dönüşüm ile ilgili olarak hiçbir hata yapmadan neticeye varmak istediklerini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak şu ana kadar belediye olarak yaptıkları ve bundan sonra yapılacak çalışmalar ile ilgili olarak oda temsilcilerine bilgiler aktardıklarını söyledi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını anlatan Belediye Başkanı Günaydın, kentsel dönüşüm çalışmalarının daha da hız kazanması için güzel fikirlerin ortaya çıktığını kaydetti. Toplantıların devam edeceğini aktaran Günaydın, “Bundan sonraki toplantılarımızı daha da genişletilmiş bir şekilde sürdüreceğiz. Kentsel Dönüşüm konusunda odalarımızla, halkımızla bir bütünlük içerisinde neticeye varmak istiyoruz. Her iki odamıza da katıldıkları ve fikir beyan ettikleri için teşekkür ediyorum. Kentsel Dönüşümde hiçbir hata yapmadan neticeye varmak istiyoruz, Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...