‘’Tekin Bayram’ı ve Özmeral’i değerlendirmem doğru olmaz’’

4 Şubat 2014 16:19

AKP İl Başkanı Osman Zabun, Yalvaç’tan Tekin Bayram’ın gösterilip, Eğirdir’den mevcut Başkan Osman Nuri Özmeral ile Sütçüler’den Hüseyin Müftüoğlu’nun yeniden gösterilmemesini değerlendirdi. Zabun, ‘’Lokal olarak değerlendirmek, ahengi bozacak yaklaşımlar sergilemek doğru olmaz. Bundan sonrası bize düşen omuz omuza mücadele etmektir’’ dedi.

AKP İl Başkanı Osman Zabun, Yalvaç’ta Tekin Bayram’ın aday gösterilmesini ve Eğirdir’de mevcut Başkan Osman Nuri Özmeral ile Sütçüler’den Hüseyin Müftüoğlu’nun liste dışı kalmasını değerlendirdi. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşundan bugüne başarıya götüren anahtar çalışmaların olduğunu belirten Zabun, ‘’Onlardan biri de aday belirleme süreçleridir. Üyeler başta olmak üzere herkesin görüşü, fikri alınır. Araştırmalar yapılır. İstişareler yapılır ve karar verilir. Bu noktada lokal olarak Yalvaç ve Eğirdir’i değerlendirmem, negatif olarak algılanabilecek bir yaklaşım sergilemem doğru olmaz. AK Parti kültürüne de bu yaklaşım uygun düşmez. Adaydır. Bu noktadan sonra bize düşen omuz omuza çalışmaktır. Adalet ve Kalkınma Partisi bir tercih ortaya koymuştur. 20 Şubat 2014’e kadar kesin listeler Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) verilecektir. Biz, şimdi de o zaman da beraber çalışacağız’’ dedi.

‘’AK PARTİ’DE ‘BEN ADAYIM İYİ, ADAY

DEĞİLİM KÖTÜ’ YAKLAŞIMI OLAMAZ’’

Öte yandan AKP’nin yaklaşım tarzını da açıklayan Zabun, şunları söyledi; ‘’Şu perspektiften de bakmamız lazım. Bugüne kadar görev yapmış Belediye Başkanlarına ilişkin en ufak bir kaygı, sıkıntı yok. Biriz, beraberiz. Başkanlarımızın dönem içerisinde hayata geçirdiği projeler ve yaptıkları hizmetler için teşekkür ederiz. Ama bu bir yarış. Yarışı bu kez başka isimler devralmış olabilir. Özmeral, Adalet ve Kalkınma Partisi kuruluşundan bu yana aile içerisindedir. Şu anda da aramızda problem yok. Küslük yok. Kırgınlık yok. AK Parti’de zaten şu da yok: ‘Ben Adayım. Parti iyi…’ ‘Ben Aday değilim. Parti kötü.’ Biz de bu yaklaşım tarzı yok. Bizim için bir hizmet noktasına gelse de gelemese de AK Parti iyidir.”

 

Bu haber 939 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...