“Demek ki sözünün eri bir insan değilmiş!”

5 Şubat 2014 16:27

Daha önce Demokrat Parti’nin Yalvaç Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ve kendi ağzıyla da birçok yerde “Partimdeyim” diyen Tekin Bayram, AKP tarafından aday olarak gösterildi. DP Basın Sözcüsü Ömer Levent, Bayram’ın partiden istifa etmeden ve kimseye bir şey demeden AKP’den aday olmasına tepki göstererek sert çıktı.

Isparta gündeminde bir süredir AKP’nin ilçe adayları konuşuluyor. Özellikle 3 ilçede gidilen değişik herkesi şaşırttı. Özellikle Demokrat Partili (DP) Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram’ın AKP’den aday olarak gösterilmesinin etkileri hala sürüyor.

“BİZ İMAN VE İNANÇLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

DP Basın Sözcüsü Ömer Levent, Tekin Bayram’ın partilerindeyken başka bir partiden aday olarak gösterilmesini sert bir dille eleştirdi. İman ve inançla yollarına devam ettiklerini bildiren Levent, “Bir tane Tekin Bayram gider, bin tane Tekin Bayram gelir. Biz insanların sözüne itimat ediyoruz. Demek ki sözünün eri bir insan değilmiş” dedi.

“İKTİDAR PARTİSİ BAŞKA ADAY BULAMAMIŞ DA

MI BİZİM ADAYIMIZI GÖSTERDİ?”

Öte yandan aklı başka yerde olup da bedeni burada olanlarla işlerinin olmayacağını daha önce de dile getirdiklerini belirten Levent, AKP’ye de çattı. Levent, “Zaten Tekin Bayram’ın partimize resmi bir başvurusu da yoktu. Ancak biz kendisinin sözüne güvendik. Bir de iktidar partisi aday bulamamış da mı bizim partimizin üyesine teklif etmiş? Yüzde 50’lik bir parti ilçede hiç mi aday bulamadı da transfer bir aday gösterdiler?” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 728 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...