“Başarılı bir belediye başkanının tekrar aday gösterilmemesinden dolayı üzüntülüyüz”

6 Şubat 2014 15:37

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, aday gösterilmemesinin ardından vatandaşlar tarafından ziyaretçi akınına uğruyor. Sivil toplum kuruluşları başkanları, resmi kuruluş amirleri, esnaflar ve vatandaşlar, Başkan Özmeral’in aday gösterilmemesinden dolayı şok olduklarını ifade ettiler.

Belediye İş Sendikası Isparta Şubesi Başkanı Cemal Kurt, Eğirdir Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan, YEKSAV Başkanı Ethem Güleryüz, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’un babası Eğirdir’in sevilen esnaflarından Nurullah Coş ve Elektrikçi Nadi Gülbudak Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek üzüntülerini belirttiler.

“İŞÇİ HAKLARINA VE EMEĞE SAYGI DUYAN BİR BELEDİYE BAŞKANI”

Belediye İş Sendikası Isparta Şubesi Başkanı Cemal Kurt, “Eğirdir Belediyemizle ve Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral ile 5 yıllık bir dönemi gayet uyumlu ve başarılı bir şekilde geçirdik.  Osman Nuri Özmeral, işçi haklarına ve emeğe saygı duyan bir Belediye Başkanımız. Kendisinin aday gösterilmemesinden dolayı duyduğum üzüntüyü belirtmek için ziyarete geldim “dedi. 

“OSMAN NURİ ÖZMERAL, DÜRÜST ve BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI”

Başkan Özmeral’in aday gösterilmemesi karşısında şok olduklarını belirten ziyaretçiler, “Başkanım, sizin gibi dürüst ve çalışkan bir Belediye Başkanını bir daha zor görürüz. Sizin gibi dürüst ve çalışkan birisinin tekrar aday gösterilmemesi karşısında şok olduk. Belediye’nin 5 yılda kalkındığını, yapılan yatırımların yerinde ve isabetli olduğunu yakından takibettik ve biliyoruz. Başarılı çalışmalarınızdan, ilçemize verdiğiniz güzel hizmetlerden dolayı Allah sizden razı olsun” dediler.

BAŞKAN ÖZMERAL’DEN ZİYARETÇİLERE TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, kendisine yapılan ziyaretlerden dolayı teşekkür ederek 30 Mart 2014 seçim neticelerine kadar Belediye Başkanlığı vazifesinin başında olacağını ve çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

Başkan Özmeral, ziyarete gelenlere, “Her zaman yanımda olup şahsımı desteklediğiniz için,ayrıca yapılan işleri görüp takdir etmenizden dolayı asıl ben sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber 696 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...