İl Genel Meclis Üyesi Sağlam partisinden istifa etti!

6 Şubat 2014 16:00

CHP’li İl Genel Meclis Üyesi Yalçın Sağlam, 3 Şubat itibariyle partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sağlam’ın istifa gerekçesi ise filmlere konu olabilecek cinsten.

CHP’li İl Genel Meclis Üyesi Yalçın Sağlam, gördüğü lüzum üzerine geçtiğimiz gün partisinden istifa etti. İstifa gerekçesi olarak da Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem’in, seçimlere yeni bir ekiple gireceğini öğrendiklerini ve bu durumu öğrenmek için yanına gittiklerini belirten Sağlam, “Mevcut Meclis Üyelerinin hiçbirini ekibine almayacağını bildirdi. Kendisiyle özel görüştüğümüzde yeni bir ekiple çalışmak istediğini öğrendik. Beni isteyeni ben hiç istemem” dedi.

“AKP İLÇE BAŞKANININ DÜĞÜNE

KATILDIM DİYE DIŞLANDIM!”

Öte yandan ilginç bir iddiada da bulunan Sağlam, “Sayın Erdem son olarak bana şöyle dedi; ‘Sen çok çalışkansın. Kimse sana hırsız demez, arsız demez. Ancak AKP İlçe Başkanı’nın düğüne gitmişsin, para takmışsın, oynamışsın’ dedi. Bizi bu şekilde dışlamış oldular. Ben memleketimin düğününe de cenazesini de her zaman giderim. Yeni bir siyasi oluşumla hizmet etmeye hazırım” diye konuştu. 

Bu haber 771 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...