Kumdanlı Belediye Başkanı trafik kazasında hayatını kaybetti

6 Şubat 2014 16:02

Yalvaç ilçesine bağlı Kumdanlı’da AK Partili Belediye Başkanı Abdullah Biçici, önceki gün akşam geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Biçici’nin ölümü beldeyi yasa boğarken birçok partili de olay yerine akın etti.

Kumdanlı Belediye Başkanı Abdullah Biçici Körküler'den Yalvaç’a istikamet halinde iken kiralık olduğu öğrenilen araçla takla atarak kaza yaptı. Başkan Biçici aracın ön camından fırlayarak otomobilin altında kaldı. Ters dönen otomobilin2 metrekadar gerisinde arazide bulunan Başkan Abdullah Biçici’nin olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi.

TELEFONU UZUN SÜRE ÇALDI AMA KİMSE AÇMAYA CESARET EDEMEDİ

Öte yandan edinilen bilgiler göre kaza saat 20.00 sularında meydana geldi. Körküler Kasabasına5 kmmesafede Çimenlik mevkiinde düz yolda seyir halinde olan Başkan Biçici sevk ve idaresindeki 32 YN 868 plakalı otomobil ile henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak tahminlere göre yol kenarındaki bir kayaya çarpması ile birlikte takla attı. Ön camdan dışarı fırlayan Biçici'nin başı üzerinden aracın takla attığı ve ters dönerek2 metreilerisinde kaldığı tespit edildi. İncelemeler sürdüğü sırada Başkan Biçici’ye ait olduğu sanılan telefon da başucunda bulundu. Telefon uzun süre çalmasına rağmen kimse cevap vermeye cesaret edemedi.

ASIL MESLEĞİNE GERİ DÖNECEKTİ

1966 doğumlu olan evli ve 3'ü kız 5 çocuk sahibi olan Başkan Abdullah Biçici 2009 yılında yapılan Yerel seçimlerde AK Parti'den başkan seçilmişti. Geçtiğimiz yıl Ocak ayında ihraç istemi ile disipline sevk edilen Biçici kararı beklemeden partisinden istifa etmişti. 1 yıldır bağımsız belediye başkanı Biçici, beldesinin köy olmasından sonra asıl mesleği olan öğretmenliğe dönecekti. Savcının olay yerinde inceleme yapmasının üzerinden cenaze alınarak Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan ön muayeneden sonra otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayı duyan çok sayıda yakını ve belde halkı kaza yerine akın ederek gözyaşı döktü.

 

 

Bu haber 945 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...