Çakmakçı tüm gün sahada

7 Şubat 2014 15:13

30 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını hızlandıran CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı geçtiğimiz gün akşam Karaağaç Mahallesinde kahvelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu ve mahalledeki asker uğurlama törenine katılarak Mehmetçiğe hayırlı teskereler diledi. Çakmakçı dün ise sabah Kepeci ve İstiklal Mahallesi muhtarlarını ve Özel Isparta Hastanesini ziyaret etti.

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı geçtiğimiz gün Karaağaç Mahallesinde kahveleri ziyaret etti. Kahve ziyaretlerinin ardından bir değerlendirme yapan Prof. Dr. Çakmakçı “Karaağaç Mahallesinde vatandaşlarımız sosyal tesis eksikliğinden bahsettiler. Biz zaten mahallelerimizde kültür merkezleri oluşturarak tiyatroların sergilendiği, vatandaşlarımızın bir araya gelerek sohbet edebildikleri, evlerinden çıkıp rahatlıkla kültüre ve eğitime yönelebildikleri merkezler oluşturmayı planlıyoruz. Böylece üretici bir toplumu hep oluşturmanın peşindeyiz. Bu projelerimiz halkın ilgisini çekiyor ve halkımız bu projeleri yakından takip ediyor, bizde bundan çok mutlu oluyoruz. Kısa bir süre sonra diğer projelerimizi de açıkladığımızda vatandaşlarımız diğerleri ile bizim aramızdaki farkları daha yakından görecek” dedi. Karaağaç Mahallesinde asker uğurlama törenine de katılan Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı askere giden gence hayırlı teskereler diledi.  

KEPECİ Ve İSTİKLAL MAHALLERİNE ZİYARET

Dün sabah Kepeci Mahallesinde beş dönemdir Muhtarlık görevini yürüten Raşit Gülören ziyareti ile seçim çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Çakmakçı “bizim için her mahallemiz kıymetli ve eşit oranda hizmeti hak ediyor. Yılların muhtarı olarak sizlerin fikirlerini de alarak en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz” dedi.

Kepeci Mahallesi Muhtarı Raşit Gülören ise “Isparta’da uzun yıllar terzilik yaptım. hatta bu alanda diploma sahibi bile oldum. 3 bin 500-4 bin civarı bir nüfusu olan mahallemizde 2013 seçmen var. Bizim mahallemizin en önemli sorunu kat problemi. Vatandaşların bir bölümüne 3 kat yapması için izin verilirken bir bölümüne ise 4 kat izni veriliyor” diye konuştu.

Prof. Dr. Çakmakçı Kepeci Mahallesi içinde kalan Stadyumun şehrin göbeğinden taşınması gerektiğini söyleyerek “ stadyum taşındığı zaman ortaya çıkacak olan alana çok güzel bir tema park yapılabilir. Şehir merkezlerinde en önemli sorunumuz nefes alacak alanların kalmamış olması” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİ GİDİNCE HİROŞİMA’YA DÖNÜYOR

Kepeci Mahallesinin ardından İstiklal Mahallesi Muhtarını ziyaret eden Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’ya İstiklal Mahallesi Muhtarı Mehmet Gönül “mahallemizin en temel sorunu bir sosyal tesisimizin olmaması. İhtiyacımız var,  fakat yapılabilecek bir alan yok. Bunun yanında Isparta öğrenci gittiğinde, askerde yoksa eğer Japonya’da atom bombası atılmış Hiroşima’ya dönüyor. Şehir merkezinde olduğumuz için bunu hissedebiliyoruz. Yollar bomboş, in cin top oynar bir hale geliyoruz” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Özel Isparta Hastanesi Başhekimi Mevlüt Yaman’ı ziyaret ederek hastane ile ilgili bilgi aldı. Hastane çalışanları ile birlikte öğle yemeği yiyen Prof. Dr. Çakmakçı “bugün Isparta’mızda çok sayıda özel hastane varsa bunun en önemli nedeni vaktiyle SDÜ Tıp Fakültesinin açılmış olmasıdır. Burdur çok yakınımızda olmasına rağmen bir tane özel hastane yok ve Burdurlular tedavi olmak için Isparta’ya geliyorlar” dedi.

  

Bu haber 678 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...