Günaydın’dan 22 belediye başkan adayına tam destek

7 Şubat 2014 15:23

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün partisinin Sav Kasabası Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısında destek mesajı verdi. Günaydın, “22 seçim bölgesinde olumlu netice alındığı takdirde her türlü sorunlarıyla ilgileneceğimi belirtiyorum. Tüm ilçe ve beldelerimizin en iyi şekilde yönetilmesi için elimi taşın altına sokacağım” dedi.

Partisinin dün düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kendisiyle birlikte yarışa giren ilçe ve belde adaylarına destek mesajı verdi. MHP’li Belediye Başkanları’nın Türkiye’de eskiden olduğu gibi şimdi de Türk halkına başarılarını ispatladıklarını ifade eden Günaydın, “Tüm Belediye Başkanlarımız dürüst bir şekilde çalışıyorlar. Ayrıca bu çalışmalar içerisinde vizyon üreterek, bulundukları yerin durumunu gece ve gündüz düşünen bir belediye başkanları topluluğu haline geldi. Türkiye’de MHP’li belediye başkanlarının hepsi başarılı, kaliteli, dürüst, vizyonlu ve çok çalışkanlar. Bu tarihten sonra da bu vizyon çok gelişti” dedi.

“SAV’I MAHALLEMİZ GİBİ KABUL EDİYORUZ”

Öte yandan Mustafa Avşar’ın Sav Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğini ve Sav’ı Isparta’nın bir mahallesi olarak gördüklerini belirten Günaydın, “İnşallah burada kol kola çalışılacak. Sav’la ilgili sorunların çözülmesi için uğraşılacak. Kendisini bu adaylığı neticesinde bir arkadaş gibi görüyorum. Olumlu netice kazanıldığı takdirde Sav’ın her türlü konularıyla ilgili yardımcı olmak istediğimi de belirtmek istiyorum. Sav’ın en iyi şekilde yönetileceğini beyan etmek istiyorum. MHP’nin oluşmuş vizyonu, hizmet aşkı ve çok çalışkanlığı Sav’da da olacaktır.  Tüm adaylarımızı tebrik ediyorum ve onlar için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumu belirtiyorum” diye konuştu.

“PARTİLİ PARTİSİZ KENDİMİZİ ANLATMAYA ÇALIŞACAĞIM”

Diğer taraftan seçimlere 2 aydan az bir zaman kaldığını bildiren Sav adayı Avşar ise “Kasabamızda bu süreci partili ve partisiz gözetmeksizin, objektif olarak kendimizi anlatma ve tanıtma gayreti içerisinde olacağız. Tüm Türkiye’de olacağı gibi Sav Kasabamızda da seçimlerin galibinin birlik ve beraberliğin, kardeşliğin olmasını temenni ediyorum” dedi.

“ÜRETKEN BELEDİYECİLİK FORMÜLÜNÜ UYGULAYACAĞIZ”

MHP Merkez ilçe Başkanı Emine Özdemir de “Mustafa Avşar beyle Sav’da seçime gireceğiz. Kendisine başarılar diliyorum. MHP olarak üretken belediyecilik diye bir formülümüz var. Bu formül çerçevesinde kendisine yardımcı olacağız. Belediyecilik hissetmektir, dokunmaktır. Belediyecilik bir partinin gülen yüzüdür” dedi.

Toplantı sonrası toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Bu haber 816 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...