Çakmakçı ‘Odalar çalışma arkadaşlarımız’

8 Şubat 2014 13:17

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İl Temsilciliğini ziyaret etti. Prof. Dr. Çakmakçı Demokratik Kitle Örgütlerinin özellikle de odaların yerel yönetimlerin paydaşı olduğunu söyledi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret eden CHP Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı “önemli sivil toplum örgütlerimizden bir tanesi ve yapmış olduğu faaliyetler toplumu bire bir ilgilendiriyor. Kendilerinden Isparta ile ilgili fikirlerini ve bilgilerini almak için geldik. Belediye olarak ileride birlikte çalışmak istediğimizi ifade ettik” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol Muhasebecilerin Türkiye’de esnafların namusu olduğunu söyleyerek “Esnafların maliye ile ilişkilerini düzenleyen ve onlara yön veren kişilerin odası. Bu anlamda esnaf şehri olan Isparta’mız için Muhasebeciler Odasını önemli bir paydaş olarak görüyoruz” diye konuştu.

Isparta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Zafer Büyüknohutçu ise “Ziyaretlerinden dolayı CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’ya teşekkür ediyoruz. Çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

ŞEHRİN TOPOGRAFİSİNİ ONLARDAN ÖĞRENİYORUZ

Muhasebecilerin ardından Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İl Temsilciliğini ziyaret eden CHP heyeti hem harita mühendisleri odasının çalışmaları hem de kent konseyi çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı “harita mühendislerinin desteği ile şehrin topografik yapısını doğru tahlil etmek bizim için önemli. Çünkü biz bu şehri yeniden yapılandırmaya talibiz. Ayrıca Başkanımız Kent Konseyinde de görevli. Bu nedenle de bizim için önemli bir mesai arkadaşı. Kent konseyi daha aktif çalışmalı. Çünkü kent kentlilerindir. Bu noktada kentte yaşayan insanlar görev üstlenmeli ve kent konseyleri ile yönetim halka yayılmalıdır” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol ise “harita mühendisleri şehrin ve genel anlamda ülkemizin yapılanmasında büyük önem taşıyor” dedi.

   

Bu haber 691 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...