Sosyal ormancılık hedefi için bir araya geldiler

8 Şubat 2014 13:19

Kereste sektöründe faaliyet gösteren temsilciler ile bir araya gelen Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci, modern ve sağlıklı orman işletmeciliği konusunda bilgiler verdi.

İlimizde ve bölgemizde faaliyet gösteren kereste sektörü temsilcileri ile orman emvallerinin üretiminde talep edilen konular, değişen piyasa şartlarına uyum, dikili satışlar ve sektörün beklentileri ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi. Orman Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci başkanlığında yapılan toplantıya; Batı Akdeniz Keresteciler ve Ambalajcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ile kereste sektörü temsilcileri katıldı.

AMAÇ MODERN VE SAĞLIKLI ORMAN İŞLETMECİLİĞİ

Üretilen orman emvallerini satın alarak iç ve dış piyasanın ihtiyaçlarının karşılanmasında büyük rol oynayan kereste sektörü temsilcilerinin görüş ve isteklerinin kendileri için önemli olduğunu belirten Değirmenci, “Modern ve sağlıklı bir orman işletmeciliği ile kaliteli emval üretimi gerçekleştirmek ayrıca sosyal ormancılık hedeflerini tam uygulamak için bu tür toplantıları yapıyoruz” dedi.

 

Bu haber 633 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...