“Gönen – Isparta – Ankara üçgeninde rehber olacağım”

10 Şubat 2014 15:08

İşçi Partisi Gönen İl Genel Meclisi Adayı Yaşar Çetin Mutluay, Gönen’e hizmet için projeler üreteceğini ve Gönen – Isparta – Ankara üçgeninde hemşerilerine rehber olacağını söyledi.

İşçi Partisi Gönen İl Genel Meclisi Adayı Yaşar Çetin Mutluay, Gönen’in hak ettiği hizmetleri alabilmesi için en iyi şekilde çalışacağını ve Gönen’in sorunlarının çözümü noktasında çeşitli projeleri olduğunu açıkladı.

Başta tarımsal konular olmak üzere Gönen’in ve Gönenlilerin yaşadığı sorunlara hakim olduğunu dile getiren Mutluay, “Gönen’de başta damlama sulama konusu olmak üzere tarımsal alanla ilgili çeşitli projelerimiz var. Bu projeleri zaman içerisinde hemşerilerimizle paylaşacağız. Isparta ne kadar üvey evlat muamelesi görüyorsa Gönen’de Isparta’nın üvey evladı konumunda. Yatırımların ilçelerimize eşit olanaklar dahilinde yapılması gerekiyor. İşte biz bu anlamda çaba harcayacağız” dedi.

Gönen Öğretmen okulundan mezun olan ve 26 yıl öğretmenlik yapan Mutluay İşçi Partisi’nde siyaset yapmasının sebebini de “İşçi Partisi halkla birlikte halk için siyaset yapan bir parti. Atatürk’te Birleştik şiarı da İşçi Partisi’nin bu ülkenin birleştirici harcı olduğunun somut ifadesidir. Bu yüzden İşçi Partisi’nde siyaste yapıyorum” ifadeleriyle anlattı. 

 

Bu haber 697 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...