Eğirdir Belediyesi yeni itfaiye aracı aldı

10 Şubat 2014 15:10

Başkan Özmeral, gece yarısı Eğirdir’e getirilerek Belediye önüne çekilen28 metremerdivenli Mercedes marka son model itfaiye aracını yerinde gördü

Eğirdir Belediyesi, halka hizmetlerini hızlı bir şekilde devam ettirirken bir yanda da araç parkını zenginleştiriyor.

Son zamanlarda JCB Marka iş makinesi, Mercedes marka 2 adet kamyon, ekskavatör iş makinesinden sonra şimdi de28 metrehidrolik merdiveni bulunan en son model Mercedes marka yeni itfaiye aracı Eğirdir’e getirilerek Belediye önüne çekildi. Belediye’ye 5 yılda değişik 15 hizmet aracı kazandırıldı.

Yıpranmış ve devamlı tamir görerek ayakta duran vasıtaların yenilenmesi gerektiğinden hareket edildiğini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Belediyemizin araç parkını zenginleştirdik. Eğirdir’imizin olmazsa olmazlarından birisi çok katlı binalara cevap verecek yeni teknolojiye sahip bir itfaiye aracımıza şiddetle ihtiyacımız vardı. Yüksek katlara ulaşamayan eski bir itfaiye aracı ile hizmet vermekten rezillikler yaşıyorduk. Yeni itfaiye aracımızın Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla alımını 2013 yılında çok önceden gerçekleştirmiştik. Allah’a şükürler olsun yakında Eğirdir’imiz bir ilki daha yaşıyor. Yeni itfaiye aracımız ilçemize geldi. Eğirdir’imizden başka Allah’a şükür bölgemiz, en donanımlı ve en yeni itfaiye aracımıza kavuşmuş oldu. İtfaiye aracımız ihtiyaç halinde bölgeye de hizmet verebilecek.  İtfaiye aracımıza kavuşmanın mutluluğunu aynı şekilde bütün saygıdeğer halkımızın paylaşacağını düşünüyorum. Saygıdeğer halkımızın büyük destekleriyle güçlenen Belediyemiz, kaynaklarını hep halkımızın faydasına olacak hizmetlerde kullanıyor. Diğer yeni araçlarımızda olduğu gibi, ilçemize yeni gelen son model Mercedes itfaiye aracımızın ilçemize ve saygıdeğer halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Yeni aldığımız araçlarımız ile saygıdeğer halkımız daha çok ve daha güzel hizmet alacaktır. Yeni iş makinelerimiz ve araçlarımızın öncelikle Belediyemiz adına halkımızın olduğunu tekrar belirtmek isterim. Yeni aldığımız araçlarımızın Belediyemize, Saygıdeğer Halkımıza ve Selçuklu Şehri güzel Eğirdir’imize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Eğirdir Belediyesi’nin yeni itfaiye aracı plakası takılıp resmi işlemleri tamamlanınca hizmet veremeye başlayacak.

Bu haber 1577 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...