Kayak Tutkunlarının Adresi Barida Hotels

10 Şubat 2014 15:14

Türkiye’nin gülen yüzlü güller şehri Isparta, beş yıldızlı kayak keyfi yapmaya sizleri davet ediyor.

Eşi görülmemiş Eğirdir Gölü manzarası, pistlerinin uzunluğu ve çeşitliliği ve de kar kalitesi ile Türkiye'nin incisi Isparta Davraz Kayak Merkezi kayak tutkunlarını bekliyor.

Kayak yapmayı sağlayan tüm imkanlar Isparta’nın ilk ve tek beş yıldızlı oteli olan Barida Hotels'de.

Barida Hotels Isparta, eşsiz manzara ve mükemmel hizmetleriyle kış turizminin gözde kayak merkezi olma yolunda hızla ilerleyen Davraz'a değerli kayak ve snowboard tutkunlarını davet ediyor.

Davraz Kayak Merkezi'ne sadece26 km. uzaklıkta olan Barida Hotels, beş yıldız keyfini çok özel fiyatlarla misafirlerine sunuyor.

Gün boyu kayak&snowboard sonrası yorgunluğunuzu Barida Hotels SPA'da atabilir, Roof Restoran'ın eşsiz Isparta ve Davraz Dağı manzarası eşliğinde içeceğinizi yudumlayabilir, usta ellerin hazırladığı leziz menüleri tadabilirsiniz. Akşam saatlerinde Irish Pub’da sevdiklerinizle sohbet edebilir, oyun oynayabilir, keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise eğlencenize Discorium’da clup müzik ve DJ performansında devam edebilirsiniz.

Barida Hotels'in kent merkezindeki konumu sayesinde Isparta'nın kültürel ve tarihsel dokusunu görebilir, gezebilirsiniz.

Otel, geceleme sayısı kadar sınırsız skipass, yarım pansiyon konaklama Gruplara özel ( 12 kişi ve üzeri ) Davraz Kayak Merkezi transferi imkanları da sağlamaktadır. Ayrıca otel içinde mescid ve türlü kayak malzemeleri satışı yapan kayak odası mevcut.

 

Bu haber 605 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...