Herkes O´nu Okuyor

10 Şubat 2014 15:15

Peygamber Yolu Derneği tarafında yurt genelinde düzenlenen Herkes O’nu Okuyor yarışmasının Isparta organizasyonunu Eğitim Gönüllüleri Derneği üstlendi.

Isparta Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı İbrahim Özgüleç, ‘Herkes O’nu Okuyor’ adlı yarışmaya 7’den 70’e herkesin katılabileceğini belirterek, yarışmaya katılacak kişilerin en geç 23 Mart tarihine kadar müracaat etmelerini söyledi.

PEYGAMBER EFENDİMİZİ TANIMAK İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Isparta Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İbrahim Özgüleç, yarışmanın Peygamber Efendimiz’i daha iyi tanımak için büyük bir fırsat olduğun u belirterek, “Merkezi İstanbul’da bulunan Peygamber Yolu Derneği Türkiye çapında Herkes O’nu Okuyor yarışması düzenlemiştir. Bu yarışmanın Isparta’daki organizesini Isparta Eğitim Gönüllüleri Derneği yapmaktadır. Bu yarışmanın amacı, Peygamberimizi (S.A.V.) tanımak, O’nun hayatı ile bütün insanlığın O’na daha çok ihtiyacı vardır. Evlerimiz, sokaklarımız, O’nunla soluklanmalı, sosyal hayatımızda onun iklimi tüllenmeli. Bütün huzursuzlukların, sıkıntıların çaresi, yaraların devası O’ndadır. O, karanlıkta kalmışlara ışıktır, yolda kalmışlara rehberdir. Onu model alan, rehber edinen, ebedi hayatı kazanır. Bernard Shaw, ‘O’nu insanlığın kurtarıcısı tanımak lazım’ diyor. O’nu bütün insanlara tanıtmak da her Müslüman’ın, hepimizin görevidir” dedi.

MÜRAACATLAR İNTERNET ÜZERİNDEN 23 MART’A KADAR

Isparta Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İbrahim Özgüleç, yarışmaya müracaat etmek isteyen vatandaşların kayıtlarının internet üzerinden olduğunu belirterek, 23 Mart’a kadar müracaat edilmesini istedi

Dernek Başkanı Özgüleç, “Yarışmaya müraacatlar, internet üzerinden olacaktır. Müracaatlar, 23 Mart’ta sona erecek. Herkes O’nu Okuyor yarışması için sınavlar, çocuklara, gençlere ve yetişkinlere olmak üzere üç kategoride ve ilimizde yapılacaktır. Yarışmada 3 kategoride derece alan 188 kişiye çeşitli ödüller verilecektir” diye konuştu.

DERECEYE GİRENLERE VERİLECEK ÖDÜLLER

Isparta Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İbrahim Özgüleç, dereceye girenlere verilecek ödülleri açıklayarak, dereceye girenlerin ikinci kademeye atlamak için İzmir’de sınava gireceklerini söyledi. “Ödüller, 3 Umre, 10 akıllı telefon, 6 tablet, 6 notebook, 6 bisiklet, 21 kol saati, 2 çamaşır makinesi, 2 buz dolabı 2 bulaşık makinesi, 10 tost makinesi, 10 mp4, 10 elektrikli süpürge ve 100 çeyrek altından oluşuyor.Yarışmayı organize eden Peygamber Yolu Derneği, sınav sonucu derece alanlardan 1210 kişiyi ikinci basamak için sınava çağıracak. 63 kişiye ayrıca ödüller verecek. İlimizden çağırılanlar İzmir’de sınava girecek. İlimizde yapılacak sınavlar, 31 Mart ile 12 Nisan tarihleri arasında yapılacak” dedi.

 

 

 

Bu haber 893 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...