Demokrat Parti Isparta Belediye Başkan adayı bugün belli oluyor

11 Şubat 2014 18:29

Demokrat Parti, uzun süren sessizliğini bugün gerçekleştirecek olan toplantıyla bozacak. İl merkezi ve bazı ilçelerin adaylarının belli olacağı öğrenilen toplantıda sürpriz isimler üzerinde de görüşüleceği öğrenildi. İl merkezi içinse iki isim ön plana çıkıyor.

Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Seçimin kaderini değiştirecek partiler arasında yer alan Demokrat Parti’de bugün önemli bir gün. Edinilen bilgilere göre bugün akşam saatlerinde parti binasında bir toplantı gerçekleştirilecek. Toplantıda İl Merkezi ve bazı ilçelerin adaylarının belli olacağı ve bunun da yarın düzenlenecek olan bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacağı ileri sürülüyor.

İKİ İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR

Öte yandan yine edinilen bilgilere göre il adayı için iki isim üzerinde değerlendirme yapılacağı ileri sürüldü. Bunlardan biri eski DP İl Başkanı Ali Koçal. Koçal’ın adaylığa ilk etapta sıcak baktığı ancak son günlerde bu kararından vazgeçtiği iddia edildi. Bir diğer isim ise partinin basın sözcüsü Ömer Levent. Levent’in hem genç hem de çevresince çok sevilen bir isim olduğu bu nedenle ona da sıcak bakıldığı öğrenildi.

İLÇELERDE SÜRPRİZ OLABİLİR

Diğer taraftan şu anda iki ilçenin belediyesini elinde tutan DP, sürpriz kararlara imza atabilir. Özellikle son dönemde partiden gerçekleştirilen transferler, toplantının an gündem konusu olacak. Bu isimlerin yerine aynı etkiye sahip yeni isimlerin partiye kazandırılması için girişimlerin olacağı ileri sürüldü.

“KIYAK MHP İLE GÖRÜŞÜYOR” İDDİASI

Bu arada Gelendost Belediye Başkanı DP’li Halim Kıyak’ın MHP ile görüştüğü ve Gelendost’ta o görüşmenin sonucuna göre hareket edileceği ileri sürüldü. Yalvaç ilçesinde de DP’li Tekin Bayram’ın AKP’ye geçmesi yine toplantının ana konularından biri olacağı belirtildi. DP’nin bu ilçede de sürpriz bir karara imza atmaya hazırlandığı öğrenildi.

 

Bu haber 806 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...