Saadet Partisi’nin İl Kongresi 23 Şubat’ta

13 Şubat 2014 18:24

Saadet Partisi Isparta’da ilçe kongrelerini tamamladı ve 23 Şubat Pazar günü İl Kongresini yapacak. İl Başkanı Cevat Gençay, kongreye Genel Başkan Yardımcısı İlyas Töngüç’ün katılacağını bildirdi.

Saadet Partisi’nde İl Kongresinin tarihi belirlendi. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İl Başkanı Cevat Gençay şu ifadelere yer verdi; “Önümüzdeki gerek yerel gerek genel seçimlere hazır bir şekilde girmek ve kadrolarımızı güçlendirmek için dört ay önce başlattığımız ilçe kongrelerimizi Ocak ayının sonunda tamamladık ve 23 Şubat 2014 Pazar günü de il kongremizi yapacağız inşallah.

Son dört ayda ilçe kongrelerimizle beraber temsilci ve sandık müşahitlerini de tamamlayarak her dönemde olduğu gibi seçimlere canlı ve heyecanlı bir şekilde girdik. Zaten, bir taraftan da 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdürüyoruz.

“KAVGA GÜRÜLTÜDEN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORLAR”

Çünkü bu ülkenin Milli Görüş iktidarına ihtiyacı var. Ne zaman Milli Görüş iktidarda yer aldıysa refah ve huzur gelmiştir. Milletimiz geçmişte milli görüş kadrolarının güzel hizmetlerini unutmamıştır. Tekrar o günlerin gelmesi için Milli Görüşe ihtiyaç vardır. Bugün bizi yönetenlere bakın hem iktidar hem muhalefet olarak söylediklerine bakın. Hep belden aşağı kelimelerle birbirleri ile uğraşmaktan milletin derdi ile uğraşan yok. Bunların bu halini gören insanımızda işlerini kavga gürültü ile çözer hale gelmiştir. Millet işsiz kalmış millet bunalıma girmiş önemli değil. Muhalefet de iktidara laf yetiştirmekten başka bir şey yaptığı yok.

“2013’TE NE YAPILDI?, 2014’TE HEDEF NEDİR?

Türkiye dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyor ama muhalefette ses yok. Devletin bütün malları özelleştirme adı altında satıldı, ama yine muhalefette ses yok. 2013 yılında ne ürettik? Buğday, pancar, fındık, tütün vs. rekolteleri nedir? 2014 yılında hedef rekolte ne olmalıdır? Gelecek sene de kurbanlıkları ithal edecek miyiz? Bu milletin dışa bağımlılıktan kurtulması için nasıl bir yol izlenmelidir? Muhalefetin burada da bir rolü yok. Millet onları oraya laf üretsin diye değil çözüm bulsun diye gönderdi.

KONGREYE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

İLYAS TÖNGÜÇ KATILACAK

Milli Görüş'ün iktidarı olmadan, manevi eğitime ağırlık vermeden, havuz sistemini getirerek, denk bütçeyi yapmadan, özürlüsüne yaşlısına (ihtiyaç sahibine) asgari geçim ücreti verip yüzünü güldürmeden, en önemlisi son yirmi yıldır devam eden haçlı seferlerinin stratejisini anlamadan kurtulamayız. Saadet partisi iktidarı ile güzel günler yakındır. Çünkü güzel günleri bu ülkeye yaşattık tekrar yaşatacağız.

Buradan sizlerin aracılığı ile 23 Şubat Pazar günü saat 12.30’da Halı Sarayı Düğün Salonun da Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcımız sayın İlyas Töngüç’ün katılımıyla yapacağımız il kongremize şimdiden tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

 

 

 

Bu haber 640 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...