Isparta’nın yeni rengi ISFODER, ilk sergisini açıyor

14 Şubat 2014 18:59

Isparta’nın kültür ve sanat hayatına katkı sağlamak, ilimizin bilinen ve bilinmeyen

güzelliklerini ele alarak daha geniş kitlelere duyurmak ve fotoğraf sanatına gönül verenleri bir araya toplamak için 2013 Aralık ayında kurulan dernek ilk sergisini açıyor. Amatör heyecanı içinde sürekli yaşayanlar tarafından kurulan Isparta Sanat ve Fotoğraf Derneği’nin ( ISFODER ) ilk sergisi 15 Şubat 2014 tarihinde IYAŞPARK AVM’de bir hafta süre ile izleyenlerin beğenisine sunulacak.

ISFODER’in ilk sergisinde, büyük çoğunluğu Isparta ve yöresine ait olan fotoğraf konularının yanı sıra figüratif konular, makro, peyzaj, mimari çekimlerin yanı sıra ulusal yarışmalarda derece alan fotoğraflar da yer alıyor. İlk sergisini sadece kurucu üyelerin çalışmalarından derlenen fotoğraflarla açacak olan derneğin düzenli aralıklarla sergi açmanın yanı sıra önümüzdeki dönemlerde farklı projelerle de Isparta’nın sanat hayatına ayrı bir renk katacağı belirtildi.

Dernek slogan olarak amatör bir ruhun verdiği heyecan ve enerji ile beraber profesyonel

sonuç almayı benimsiyor. Isparta’nın yeni rengi, yeni ışığı ISFODER, düzenli olarak düzenledikleri fotoğraf çekim etkinlikleri ve değerlendirme toplantıları ile bir yandan da eğitim vermiş oluyor. Zaman zaman fotoğraf sanatında belirli konuma gelmiş veya kendini ıspatlamış konuklarla da üyelerinin ufkunu geliştirmeye devam ediyor. Her ne kadar amatör bir heyecanın güzelliği ile çalışmalar yapılsa da sonucu değerlendirirken fotoğraf sanatının kabul gören sanatsal ve estetik unsurları hiçbir zaman göz ardı edilmiyor.

Isparta Sanat ve Fotoğraf Derneği ISFODER’in Iyaş Park AVM’de 15 Şubat 2014 Cumartesi

günü saat 16:00’da açılacak sergisine tüm sanatseverler davetlidir.

 

Bu haber 861 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...