Eğirdir Belediyesinin yeni kamyon garajı açıldı

15 Şubat 2014 12:55

Eğirdir Belediyesi, Köprübaşı mevkiîndeki 60.Yıl Soğuk Hava Tesisleri arkasında yeni düzenlediği kamyon garajını hizmete açtı.

Şehir içinde ve mahalle aralarında park eden kamyonların yeni yapılan kamyon garajına park etmeleri için Belediye’nin ses yayın cihazından ilan yapıldı.

Şehiriçi ve mahalle aralarına kamyonların park etmelerinin yasak olduğu Belediye tarafından belirtilirken, kamyon garajı dışında park eden kamyonlar için kanunî işlem yapılacağı da açıklandı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, yeni açılan Belediye Kamyon Garajı’na kamyonların park etmeye başladıklarını, ilk günlerde alışkanlık kazandırılması bakımından kolaylık sağlandığını belirterek, “Belediyemizin yeni kamyon garajına kamyonlar park etmeye başladılar. 24 saat hizmet veren garajda ışıklandırma, kamera sistemi ve bekçi bulunuyor. Park eden kamyon sayılarının ileriki zamanlarda artması ile kamyon garajı civarında berber, çayhane, lokanta gibi yeni iş yerlerine mutlaka ihtiyaç duyulacaktır. Halkımızın şikâyetleri ile kamyoncularımızdan gelen talepler doğrultusunda tesis ettiğimiz yeni kamyon garajı, ileride daha da geliştirilebilir ve güzelleştirilebilir. Kamyon Garajı ilçemizde büyük bir eksikliği giderdi. Eğirdir’imize, saygıdeğer halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

Bu haber 794 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...