Çiftçi, Başkanlıktan istifa etti

15 Şubat 2014 13:04

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Osman Çiftçi, ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Çiftçi, “Partiden istifa etmem söz konusu değil. AK Partiliyim ama bu şartlarda ilçe başkanlığı görevini yürütmem söz konusu değil’’ dedi.

Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram’ın AK Parti’nin adayı olmasından sonra AK Parti İlçe Başkanı Osman Çiftçi,  ilçe başkanlığından istifa dilekçesini İl Başkanı Av. Osman Zabun’a verdiği öğrenildi. Belediye Başkan adayının açıklanmasından sonra Çiftçi, yakın çevresine ‘Bizim Osman olarak olaya baktığımızda benim hemen istifa etmem gerekiyor ama olaya AK Parti açısından baktığımda bir yanımda istifa etmeyip göreve devam etmem gerektiğini söylüyor’ değerlendirmesinde bulunmuştu.

İl Başkanı Zabun’un istifa dilekçesini işleme koyup koymayacağı merak ediliyor. Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Osman Çiftçi, istifa dilekçesini il başkanına sunduğunu belirterek; ‘’İlçe başkanlığı görevimden istifa ettim. Dilekçemi İl Başkanımıza sundum. Partiden istifa etmem söz konusu değil. AK Partiliyim ama bu şartlarda ilçe başkanlığı görevini yürütmem söz konusu değil” dedi.

Bu haber 659 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...