Kütüphanelere 27 bin 918 adet kitap kazandırıldı

17 Şubat 2014 15:02

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü bu yıl Isparta Merkez Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi ve İlçelerdeki kütüphanelere toplam 27.918 adet kitap satın aldı.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdullah Kılıç, açıklamasında; “Kültür ve Turizm Bakanlığımız Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü, Yayın Seçme Yönetmeliği ve ilke kararları doğrultusunda, Halk, Çocuk ve Edebiyat Müze Kütüphanelerinin Koleksiyonlarını zenginleştirmek amacıyla her yıl binlerce kitap satın alınarak okuyucuların hizmetine sunulmaktadır.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü bu yıl Isparta Merkez Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi ve İlçelerdeki kütüphanelerimize toplam 27.918 adet kitap satın almıştır.

Her çeşit konuda satın alınan toplam 27.918 adet kitap Merkez’de Halil Hamit Paşa İl Halk Kütüphanesi, Merkez Çocuk Kütüphanesi, Gülistan Kütüphanesi başta olmak üzere tüm il genelindeki kütüphanelerde okuyucuların hizmetine sunulmuştur” ifadelerine yer verdi.

 

Bu haber 837 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...