MARİM’den Başkan Özmeral’e Plaket

17 Şubat 2014 15:09

Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü personeli, vazife yaptığı süre içerisinde yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek plaket verdiler, teşekkür ettiler.

Kalabalık grup halinde Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret eden MARİM personeli, Eğirdir’e faydalı ve güzel hizmetler yapıldığını belirtiler.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa Eren, “Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e görev süresi boyunca kurumumuza göstermiş olduğu ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etmek maksadıyla ziyarette bulunduk. Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemiz ile kurumumuz karşılıklı anlayış ve samimi güzel bir işbirliği içerisinde olmuştur. Başkanımız, her zaman bizlerle beraber oldu, fazlasıyla destek oldu.” dedi. 

Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü personelinin ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirten Başkan Özmeral, plaketten dolayı da duygulandığını söyledi.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa Eren ve personele teşekkür eden Başkan Özmeral, “Ziyaretiniz şahsımı çok mutlu etti ve aynı zamanda duygulandırdı. Vazife yaptığımız müddet içerisinde bütün kamu kuruluşlarıyla ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışmaya gayret gösterdik. Hizmetlerimizin takdir görmesi ve karşılık bulması bizleri mutlu ediyor. Yeni yapılacak Eğitim Merkezi binası çok maksatlı hizmetlere zemin olacaktır. Eğirdir’imizin gururu olacaktır. İnanın ben sizleri hep birer ilim adamı olarak görüyorum. Doktora sahibi olan yüksek lisans yapan kardeşlerimizin çalışma sahası oldukça geniş. MARİM’in kıymetli varlıkları olan sizlere çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum. Ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu çalışanlarına da sizler aracılığı ile selam gönderiyorum” dedi.

MARİM personeli uzun süre Başkan Özmeral ile sohbet ettikten sonra Müdür İsa Eren tarafından üzerinde, “görev süresiniz boyunca kurumumuza göstermiş olduğunuz ilgi ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederim” yazılı plaket takdim edildi.

 

 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...