ETS Tur Davraz’ın tanıtımını üstlendi

17 Şubat 2014 15:24

Akkanat Holding, Davraz Dağı Karlıyayla Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nin ulusal ve uluslararası çapta tanıtılması gayesiyle çok önemli bir programa imza attı. Davraz artık uluslarası bağlantılı olan ETS tur tarafından tanıtılacak.

Akkanat Holding, uluslararası erişim ağı olan ETS Tur’un en iyi operatörlerine Davraz’ı tanıttı. Etkinlikte Davraz’ın kar kalitesi, tüm altyapısı ve konaklama tesisleri incelendi. Akkanat Holdıing, Turizm Dalı Koordinatörü Bekir Akkaş, Davraz Dağı Karlıyayla Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nin daha çok tanıtılması, yurt içi ve yurt dışından turlar çekilmesini hedeflediklerini söyledi.

4.5 MİLYON TL ÖDENEK TAHSİS EDİLDİ:

Öte yandan 3 Telesiyej ve 1 Teleski (T- Bar) bulunan Davraz için yeni mekanik tesis müjdesi geldi. 4,5 Milyon TL ödenek tahsis edildi. 1.650 m-2.050 m. arasında konuşlandıracak 4. Telesiyej kurulumu için 9 Milyon TL’ye daha ihtiyaç var.

EN ZİRVEYE ADIM ADIM:

2635 Rakımlı Davraz Dağı’nda mekanik sistemler ile zirveye adım adım ilerleniyor. Şu an 2345 Rakım’a ulaşılabiliyor. Bu hem pist avantajı sağlıyor hem de kış sporları süresini uzatıyor.

 

Bu haber 982 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...