“Baktığınızda Isparta’yı göreceksiniz”

18 Şubat 2014 15:51

Saadet Partisi, sürpriz isimlerle dolu Isparta Belediye Başkanlığı Meclis listesini kamuoyuna açıklamaya hazırlanıyor. İl Başkanı Cevat Gençay, “Baktığınızda Isparta’yı göreceğiniz bir liste hazırladık” dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Isparta’yı kuşatan, bir belediye meclis listesi hazırladıklarını söyledi. Gençay, “Öyle bir liste çıkaracağız ki Isparta baktığında kendisini orada görecek. Bizim listemiz A takımı değil, süper ligde oynayacak düzeyde bir liste. Isparta’ya hizmet için süper bir başkan süper bir ekip ortaya koyuyoruz. Bu ekipten sonra Isparta’nın bizi seçmeme şansı yok. Her kesimden her kesimi temsil edebilen, belediye hizmetlerine her türlü katkıyı sağlayabilecek isimler üzerinde iki aydan bu yana çalışıyoruz. Listedeki isimlere baktığınızda hepsi geçmişi temiz, aynı zamanda ellerinde Isparta için projesi olan kimseler” dedi.

“BİZDE BASKIYLA LİSTE HAZIRLANMAZ”

Listenin başka partiler gibi baskıyla değil, demokratik bir ortamda hazırlandığını belirten Gençay, “Ne Genel Merkez, ne il başkanı, ne şahısların baskısıyla liste bizim partimizde hazırlanmaz. İlçe ve merkez ilçenin oluşturduğu komisyonla isimler belirlendi” dedi.

GENEL KURULDA TANITILACAK

Öte yandan Saadet Partisi Meclis üye listesinde sürpriz isimlerin yer aldığı öğrenildi. Beyaz eşya bayii Şenol Bağırsakçı, Mimar Ferda Kasa gibi isimlerin bulunduğu listedeki isimler Saadet Partisi’nin 23 Şubat’ta düzenleyeceği Genel Kurul’da kamuoyuna tanıtılacak. İl Genel Meclisi adayları listesinde de Kenan Büyükleblebi, Orhan Söbe’nin yer aldığı öğrenildi.  

Bu haber 950 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...