SDÜ Hastanesine Hayırsever Desteği

19 Şubat 2014 14:51

Gün geçtikçe büyüyen ve kalitesini artıran Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine bağışlarıyla katkı sağlayan Ispartalı hayırseverlere hizmet ödülü takdim edildi.

Hayırsever Süreyya-Perihan Çankaya, Algoloji Bilim Dalı tefrişi, girişimler için gerekli olan RF (Radyo Frekans) aleti ve skopi altında yapılacak invazif girişimlere uygun mobil görüntüleme masası bağışında bulundu. Bu bağış ile klinik, algoloji amaçlı tüm girişimleri yapabilecek. Daha önce de SDÜ Hastanesi Kardiyoloji Polikliniğine ekokardiyografi cihazı bağışlayan Mehmet- Aysel Tuncuk ise bu kez efor cihazı bağışladı.

Tıp Fakültesinin Isparta için önemli bir kazanım olduğunu vurgulayan SDÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, hastaneyi Isparta kamuoyunun sahiplenmesinin ve katkıda bulunmasının mutluluk verici olduğunu dile getirerek Hastanenin tefrişatının üniversite ve şehir buluşmasının güzel bir örneği olduğunu söyledi.

ALGOLOJİ BİLİM DALI

SDÜ Algoloji Merkezinde ayakta tedavinin yanı sıra yatan hasta konsültasyonları ve tedavileri planlanmakta ayrıca tedavi amaçlı periferik ve sempatik sinir blokları, intravenöz infüzyon uygulamaları yapılmaktadır. Başta kansere bağlı gelişen ağrı tedavileri olmak üzere, baş ağrısı, nöropatik ağrı, fibramiyalji, fantom ağrısı, postherpetik nevralji gibi kronik ve akut ağrı tedavileri yapılmaktadır. Muayeneler randevu sistemine göre çalışmakta olup her gün sabah 10:30, öğlen 13:30 olmak üzere günde 2 kez yapılmaktadır.

Danışma hattı: 0 246 211 21 20

Poliklinik:            0 246 211 91 88

Bu haber 831 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...