CHP ‘den Senir’de Gövde Gösterisi

20 Şubat 2014 15:20

CHP Senir Belediye Başkan Adayı Durmuş Duran, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında Keçiborlu’nun Senir Kasabasında seçim irtibat bürosu açtı.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol,  CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Vedat Şenol, Keçiborlu Belediye Başkanı Turgut Soykan, CHP Gönen Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kaya, CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman, CHP Güneykent Belediye Başkan Adayı Eyüp Ersoy, CHP il ve İlçe yöneticileri, CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş CHP Senir Seçim Bürosunun açılışına katıldı.

CHP Senir Belediye Başkan Adayı Durmuş Duran,  “Senir’ e kaliteli hizmetler vereceğiz. Birlik ve sevgi içinde umut dolu yarınlara hep birlikte varacağız. Bizlere güvenen vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmayacağız. Senir’e gelecek güzel ve aydınlık günlere inancım tamdır” dedi.

Keçiborlu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Turgut Soykan, “Keçiborlu’da halkımıza başarılı bir belediyecilik sunduk. Verdiğimiz tüm sözlerimizi tuttuğumuzu gönül rahatlığıyla her yerde söylüyorum. Bize beş yıl önce iktidar partisi olmadan Keçiborlu’ya hizmet veremezsiniz dediler, ama biz inandık ve halkımızın tüm sorunlarına çözüm ürettik. Senir’de de yardımlaşma ve dayanışma bilincimizle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Atmış beş senedir Keçiborlu’muzun içme suyu sorunu vardı, biz dayanışma bilinci oluşturarak çözüme ulaştık. Orada bizlere hakkı geçen yaşlı bir teyzemizin yirmi lirası ayakkabı kutularındaki milyon dolarlardan daha değerlidir. Yani her şey inanmaktan geçiyor ve Senir’de de belediyeyi kazanacağımıza inancımız tamdır” diye konuştu.

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, “Isparta dönüşüm içine girmiştir. Kaybettiklerimizi tekrar almamızın vakti gelmiştir. Dünyada var olmamız için bilimde, insanlıkta ve sevgide var olacağız. Birlik ve beraberlik içinde umut dolu yarınlara hep birlikte kavuşacağız” dedi.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, “Yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğiz diyerek yola çıkan AKP hükümeti yolsuzluğu en önce yapmıştır. 30 Martta yerellerde iktidara gideceğiz ve daha sonra genelde iktidar olduktan sonra AKP’yi Yüce Divan’ a göndererek yaptıklarının hesabını soracağız. Senir’de de belediye başkanlığını almalıyız. Durmuş Bey’e inanıyoruz. 30 Marttan sonra Allah nasip ederse Isparta, Keçi,borlu ve Senir Belediyeleri dayanışma içinde olarak yapılamaz denilen tüm sorunlara çözüm üreteceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 1350 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...