SDÜ, Sağlık Turizmi Çalışmalarına Devam Ediyor

21 Şubat 2014 18:29

Nitelikli akademisyen kadrosu ve modern teknolojik altyapısı ile hem şehrinin hem de bölgesinin gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Süleyman Demirel Üniversitesi, sağlık turizmini geliştirmek adına yürüttüğü çalışmalara devam ediyor.

Bu kapsamda SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Numan Tamer, Genel Sekreter V. Mustafa Diri, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Türkkahraman, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yorgancıgil, SDÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Özçankaya, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Turhan Çuhadar, SDÜ öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Mahmut Yener ile Yrd. Doç. Osman Gürdal, Hastane Müdürü Kürşad Algın, Avukat Pınar Micözkadıoğlu, Afyon’da bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ve beraberindeki heyet, Afyon Kocatepe Üniversitesi(AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ve AKÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ünlü ile bir araya gelerek “Sağlık Turizmi” konusunda iyi uygulama örnekleri hakkında görüşmelerde bulundular.

 

Bu haber 762 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...