Asfalta devam

21 Şubat 2014 18:39

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları havaların iyi gitmesi karşısında hızla devam ediyor. Son olarak belediye ekipleri Bağlar Mahallesi’nin sokaklarında altyapı ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda 2716 Sokaktaki asfaltlama çalışmaları tamamlanırken, diğer sokaklardaki altyapı çalışmaları ile stabilize çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve belediye personeline kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kış aylarında olunmasına karşın havaların iyi gitmesini fırsat bildiklerini ve buna karşın altyapı ve asfalt çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Başkan Günaydın, “Bağlar Mahallemizdeki 2716 Sokağın altyapı çalışmaları tamamlandı ve asfaltlama çalışmalarını da bitiriyoruz. Bu sokağımızda750 metreuzunluğa sahip. Buranın asfaltının ardından 2737 sokağa geçiyoruz. Yarın altyapı ve stabilize serme çalışmalarını tamamladığımız bu sokağın da asfaltını dökeceğiz” dedi.

Bağlar mahallesindeki2 kmuzunluğundaki sokakların asfaltının tamamlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu sokaklardaki asfaltın temmuz-ağustos aylarında dökülen asfaltla eşdeğer olduğunu ve hava durumuna göre hazırlandığını aktardı. Kış aylarında olunmasına karşın iyi giden havalar karşısında 5 km’lik bir yol ağının daha dayanıklı asfalta kavuşturulduğunu dile getiren Başkan Günaydın, 3 km’lik bir yolun da bitirilmek üzere olduğunu ifade etti. Günaydın, “Asfalt çalışmalarımızda 167 km’ye ulaştık. Bağlar Mahallemizdeki sokaklarımızda ayrı bir sorunla daha karşılaştık. Bu sokaklarımızın kaldırımları bozuktu. Bu kaldırımlarımızı da düzenliyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarımız başta Bağlar Mahallesi sakinlerimize ve Ispartalı hemşehrilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 632 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...