SDÜ Tüp Bebek Merkezi bebek sahibi olmak isteyen ailelere umut ışığı oluyor

23 Şubat 2014 17:28

Sürekli yenilenen teknolojik altyapısı ve alanında uzman insan kaynağı ile şehrine ve bölgesine hizmet veren Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi, Tüp Bebek Merkeziyle doğal yollardan çocuk sahibi olamayan hastalara umut ışığı oluyor.

2007 yılında kurulan ve başarı çıtasını sürekli yükselten SDÜ Tüp Bebek Merkezi hakkında bilgi veren SDÜ Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Baha Oral,  en iyi malzemelerle, modern teknolojik yöntemlerin uygulandığı merkezin doğal yollardan çocuk sahibi olamayan hastalara en kaliteli hizmeti verdiğini söyledi.

SDÜ TÜP BEBEK YÖNETMELİĞİNE GÖRE

ISPARTA’DA RAPOR VEREBİLEN TEK KURULUŞ

Prof. Dr. Oral, SDÜ Tüp Bebek Merkezinin sadece Isparta’ya değil çevre illerde ve ilçelerde yaşayan vatandaşlara da hizmet verdiğini dile getirerek, “Bebek sahibi olmak isteyen 23- 39 yaş aralığındaki hastalarımız merkezimize gelerek tüp bebek uygulamasından yararlanabiliyorlar. SGK’lı olan ve belirli kriterleri sağlayan hastalara ise bu hizmet toplam 2 kez olmak kaydıyla SGK yardımıyla düşük bir ücret karşılığında sunulmaktadır. Uzman kadromuz eşliğinde sürekli modernizasyona giden, fiziki koşullarını yenileyen merkezimizde başarı oranımız her geçen gün artıyor. Ayrıca Sağlık Bakanlığının 2013 yılında yürürlüğe koyduğu Tüp Bebek Yönetmeliğine göre rapor verebilen tek kuruluş olma özelliğini taşıyoruz. Bizim için en önemli şey insan sağlığı. Hastalarımızın memnuniyeti her şeyden önemli.” diye konuştu.

 

 

Bu haber 727 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...