‘’Denenmişleri denemek hatasına düşmeyin”

24 Şubat 2014 17:37

CHP Belediye Başkanı M. Lütfü Çakmakçı, Isparta’da toplum duyarlılığı olmadığı sorunların çözülemediğini ileri sürdü. Çakmakçı, ‘’Örneğin  Dereboğazı yolu için Kent Konseyi ve CHP bir eylem yaptı. Kim gitti oraya? Ben isterim ki 50 bin kişi orada olsun. Sevgimizde bir azalma var. Bir toplum duyarlılığı olursa biz oraya duble yolu yaptırırız. Halkımıza bu bilinci vermemiz lazım’’ dedi.

Yerel seçimlere ‘’Zenginleşme’’ parolasıyla giren ve halktan yetki isteyen CHP Belediye Başkanı M. Lütfü Çakmakçı, ilginç bir tespitte bulundu. İlimizde toplum duyarlılığının oluşmadığını bunda da en büyük etkenin yerel yöneticiler olduğunu savunan Çakmakçı, seçmenlere ‘’Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. Denenmişleri denemek ne kadar doğru, kararı ondan sonra verin. Denenmişleri denemek hatasına düşmeyin’’ dedi.

‘’TOPLUM DUYARLILIĞIYLA BİRÇOK SORUN KENDİLİĞİNDEN ÇÖZÜLÜR’’

Konuyu örnekle açan Çakmakçı, ‘’Dereboğazı yolu için kent konseyi ve CHP bir eylem yaptı. Kim gitti oraya? Ben isterim ki 50 bin kişi orada olsun. Sevgimizde bir azalma var. Bir toplum duyarlılığı olursa biz oraya duble yolu yaptırırız. Halkımıza bu bilinci vermemiz lazım. Trafiğimizde çok büyük sorunlar var. Bizim önceliklerimiz arasında trafik eğitimi var.

‘’BELEDİYE BAŞKANI OLAYIM İLK İŞİM MUHALEFETE GİTMEK OLUR’’

Yarın belediye başkanı olayım, bir proje hazırlayayım, ilk gideceğim yer muhalefet milletvekilleri. Onlar proje getirirse kesinlikle destek vermeye hazırım. Biz AKP’nin belediyecilik anlayışını anlayamıyoruz. Onlar ‘İstanbul’dan icazet gelmedi, ondan yapamadık’ diyor. Şimdi bir battı-çıktı yapıyorlar. Kimse ona ihtiyaç var mı diye sormuyor. Oradan çıkıyorsunuz kırmızı ışığa takılıyorsunuz. Neden o para daha iyi bir yerde kullanılmadı?’’ diye konuştu.

‘’AKP ADAYI ‘YENİ BİR BAŞKAN YENİ BİR VİZYON’ DİYOR GÜLESİM GELİYOR’’

Öte yandan AKP Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’a da göndermede bulunan Çakmakçı, ‘’AKP adayı ‘Yeni bir başkan yeni bir vizyon’ sloganıyla ortaya çıkıyor. Allah’ım yarabbim diyorum. Siz AKP’nin İl Başkanı değil miydiniz? Isparta kaybederken, karşıdan bakmıyor muydunuz? O günden bugüne vizyonunuzda ne değişti? Siz zamanında mücadele edip, ‘yanlış yapıyorsunuz beyler, Isparta kaybediyor’ deseydiniz bugün çok daha iyi yerlerde olurdunuz. Değerli hemşerilerime bir çift sözüm var. Siyaset gerçekten ilkesel olarak doğru yapılırsa ülkeye hizmetten başka bir şey getirmez. Biz insanlara göz hizasından bakmak zorundayız. Tanrı kimseye yukarıdan bakma şansı vermemiş. Biz halkımızı seviyoruz. Halk bize yetki verirse çalışırız’’ şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 753 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...