Şenol’dan birliktelik çağrısı

25 Şubat 2014 17:46

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Dereboğazı duble yolu ile hızlı tren konusunda birliktelik çağrısında bulundu. Isparta’daki tüm kurum ve kuruluşlara seslenen Şenol, “Fikir ayrımı gözetmeksizin bir araya gelelim, duble yol ve hızlı treni proje bazında kurtaralım.” dedi.

Isparta’nın bugüne kadar birçok şeyi kaybettiğini ifade eden Şenol, “Isparta’nın kanayan yarası Antalya-Isparta arasındaki Dereboğazı duble yol projesi rafa kaldırıldı. Genel bir mutabakat ortaya çıktı. Antalyalı Bakan Mevlüt Beyin açıklamasından sonra Aydın ve Afyon’dan gelen projenin Isparta’dan değil de; Burdur’dan geçecek olması, ilimizin duble yola ihtiyacı kalmayacağı anlamına geliyor. Biz Isparta’nın birçok şeyini kaybettiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Artık yapılacak tek şey var. Tüm kurum ve kuruluşlar, fikir ayrımı gözetmeksizin bir araya gelmeli. Duble yol ile hızlı treni proje bazında kurtarmalıyız. Bunun kazanmanın yolu da Ispartalı lobisini oluşturmaktır. Isparta’da ve Ankara’da neler yapılacaksa; oluşturulacak komite ile yapılmalıdır. Bu otoban projesi bizim için çok tehlikelidir.” dedi.

GELİN BU İNATTAN VAZGEÇELİM

İktidar milletvekillerine de seslenen Şenol, “Büyükşehirlerden Antalya’ya giden yolun Isparta açısından önemini anlatmamız lazım. İktidar vekillerine de büyük görev düşüyor. Gelin bu inattan vazgeçelim. Hep birlikte Isparta için bir araya gelelim. Hem yolumuzu hem de hızlı trenimizi kurtaralım. Bu Isparta’nın menfaatlerini gözeten bir yapılanmadır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak oluşturulacak komisyonda yer alacağız.” diye konuştu.

GENEL BAŞKANIMIZ ISPARTA’YA GELECEK

30 Mart’ta yapılacak olan seçimler öncesi Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun illeri gezeceğini ve Isparta’nın da bu iller arasında olduğunu ifade eden Şenol, “Genel Başkanımızın seçim sürecinde illere yapacağı gezi programının taslak halinde olduğunu öğrendik. Programın bir hafta içinde netleşeceğini düşünüyorum. Taslakta Isparta da var. Çünkü Genel Başkanımızın Isparta’ya gelmesini istiyoruz. Program netleştiği an, görkemli bir mitingin hazırlık çalışmalarına başlayacağız. Genel Başkanımız Isparta’ya gelecek” ifadelerini kullandı.

Burdur ve Antalya’da yapılacak olan aday tanıtım törenlerine katılacaklarını ifade eden Şenol, “Komşularımıza da destek vermek istiyoruz. Bu kapsamda yapılacak olan aday tanıtım törenlerine katılacağız.” dedi.

Bu haber 663 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...