Elcim, Gönen’de seçim iletişim merkezi açtı

25 Şubat 2014 17:47

Gönen Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Mete Elcim’in, Seçmen İletişim Merkezi, dün saat: 14:00’de yapılan törenle açıldı. Gerçekleştirilen programa ilçe halkının yanı sıra AK Parti ve CHP’li Belediye Başkan adayları da katıldı.

30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi adaylar, seçim bürolarını açmaya başladı. Bu kapsamda Gönen’in mevcut Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Mete Elcim’de seçmenleriyle kucaklaşmak için seçim iletişim merkezi açtı.

ELCİM’E SEVGİ SELİ

Dün Cuma namazı sonrası dualarla açılışı gerçekleştirilen Seçim İletişim Merkezi’nde başkan adayı Mete Elcim’e ilçe halkının sevgi gösterisi dikkat çekti. Mete Elcim’in ilçede bütün vatandaşları kucakladığının altını çizen birçok seçmen bunun ilçelerinde geleneksel olması gerektiğini belirttiler. Elcim’in seçim merkezi açılış törenine MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP eski Milletvekillerinden Mustafa Zorlu, Isparta Belediye Başkan vekili Orhan Eren, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, MHP’li İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları, ve MHP’li üst düzey yöneticiler katıldı.

AKP’Lİ AHMET DOĞAN VE CHP’Lİ HÜSEYİN KAYA’DA KATILDI

Yüzlerce kişinin yanı sıra Seçim İletişim Merkezi’nin açılış törenine katılan en dikkat çeken isimler ise Gönen AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Doğan ve CHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Kaya oldu. MHP’li Elcim’i kutlayan ve başarı dileyen rakip partililerin bu tavrı ise takdirle karşılandı.

Açılış töreninde ilk söz MHP Gönen İlçe Başkanı Umut Kaya’ya verildi. Başkan Kaya: “İlçemizin çok kıymetli Belediye Başkanı ve partimizin Belediye Başkan adayı Mete Elcim’in seçmenleri ve vatandaşlarımızla daha rahat iletişim kurması için bu merkezimizi açılıyor. Başta ilçemiz olmak üzere ilimize hayırlı olsun” dedi.

BİZ SİYASETE 20 YIL ÖNCE BAŞLADIK

MHP Gönen İlçe Başkanı Umut Kaya’nın konuşmasının ardından kendisine söz verilen Belediye Başkanı ve partisinin Belediye Başkan adayı Mete Elcim, siyasete 20 yıl önce başladığını vurgulayarak şu görüşlere yer verdi: “Mübarek bir günde Seçmen İletişim Merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. İlçemize ve bütün herkese hayırlı uğurlu olsun. Ben bu kutsal davada yola 20 yıl önce çıktım. Benimle birlikte bu yola çıkan kardeşlerim ve ağabeylerimle o gün şu sözü vermiştik. ‘MHP’yi Gönen’de iktidara taşıyacağız’ demiştik. Allah bize bunu nasip eyledi ve ilçe halkımızın desteği ile 2009 yılında MHP bayrağını ilçemize diktik. Bu yola inançla çıktık. Zor günler geçirdik ama hiç yılmadık. Şimdi de diyorum ki 5 yılda yaptığımızın daha iyisini yapmak için tekrar sizlerden izin istiyorum. 5 yıllık sürede yaptıklarımızı saymaya saat ve zamanımız yetmez, halkımız biliyor ve görüyor. İnşallah daha iyilerini yaparız. İlk gün gibi aynı şevk ve heyecanla sizlerin karşısındayım.  Her zaman söylüyorum siyaset hizmet sevdasıdır. Bizi böyle önemli bir günde yalnız bırakmayan AKP adayı Ahmet Doğan’a ve CHP adayı Hüseyin Kaya’ya teşekkür ediyorum. Belirtmek istediğimiz bir husus daha var. Bu seçimler sadece başkanlık seçimi değil, ülkemizin geleceğini etkileyecek bir seçim. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkalım” dedi.

YORGUN BİR BELEDİYE DEVRALMIŞTI

Mete Elcim’den sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsa Yalçın ise, Belediye Başkanından övgü ile bahsederek şu görüşlere yer verdi: “Mete Elcim kardeşimizin, partisini bilen, ilçesini seven, milli ve manevi değerlere önem veren kardeşimizdir. Kendisi 2009 yılında Belediyeyi devraldığında, belediyenin durumu ortadaydı. Yorgunluk ve borç batağında bir kurumu Mete kardeşimiz ayağa kaldır ve bölgede söz sahibi yaptı. Bizlere ve partimize destek veren bütün ilçe halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ise dualar eşliğinde Seçmen İletişim Merkezi açıldı. 

 

 

Bu haber 779 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...