“İtfaiye Müdürlüğü bugün de yarın da halkın hizmetinde"

25 Eylül 2012 19:26

İtfaiyeciler Haftası nedeni ile Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Hatfa nedeni ile dün belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret eden İtfaiye Müdürlüğü aynı gün araçları ile geçiş korteji düzenledi.

İtfaiye Müdürlüğü Başkan Günaydın’ı ziyaretinde itfaiye aracı maketi hediye etti. Bu anlamlı hediyeyi Günaydın makam odasında sergileyeceğini belirtti. Dün saat 10.00’da başkanlık makamında gerçekleşen törende kısa bir açıklama yapan İtfaiye Müdürü Halil Açar, İtfaiyeciliğin görevleri ve bu güne kadar yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Açar yaptığı açıklamada, “İtfaiye Müdürlüğü olarak 7/24 halkımızın hizmetindeyiz. Yangın ve tabi afetlere karşı halkımızın yanındayız. Müdürlük olarak teknolojiyi yakından takip ederek son çıkan yenilikleri de Isparta’mıza kazandırmak için gayret gösteriyoruz. Hedefimiz her yıl araç filomuzu genişletmektir. Bunun için de bütçemizi ona göre ayarladık. Bu gün de bir aracımızı filomuza katmanın sevinci içerisindeyiz” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yaptığı açıklamasında, itfaiye müdürlüğü olarak olağanüstü başarı içerisinde olduklarını ifade ederek, yangın ve tabi afetlere daha çabuk yetişilebilmesi için şehrin çeşitli bölgelerine itfaiye istasyonları kurduklarını belirterek, “İtfaiyeciliğin kuruluşu çok eskiye dayanmaktadır. Osmanlı döneminden beri kuruluşunu devam ettiren İtfaiye Müdürlüğü bu günde yarında halkın hizmetinde olmaya devam edecektir. İtfaiye Müdürlüğümüz gerçekten üstün bir başarı içerisinde hizmetlerini devam ettirmektedirler. Yangına daha çabuk ulaşabilmek için şehrimizin çeşitli noktalarına yeni istasyonlar kurduk. Bu istasyonlarımız o bölgedeki mahallelere çok kısa zamanda ulaşabilmesi için büyük imkan sağlamaktadır. Personelimiz de gerçekten uyumluluk içerisinde hizmetlerini devam ettirmektedir. Bu gün itfaiye araç filomuza yeni bir aracımızı katmanın da heyecanı içerisindeyim. Aracımız çok amaçlı ve dar yollarımızda çok rahat kullanılabilecek bir araçtır. Teknolojiyi de yakından takip ettiğimize inanıyorum. Bu kutsal görevi yapan arkadaşlarımızın da haftasını kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

İtfaiye Müdürlüğü öğleden sonra da geçiş korteji ile yeni araçlarını halka tanıtma fırsatı buldu.

Bu haber 1116 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...