Gönen Belediyesi’ne TEŞVİK vurdu

25 Şubat 2014 17:51

MHP’li Gönen Belediyesi çevre ilçelere örnek olmaya devam ediyor.  Belediye Başkanı Mete Elcim, devlete borcu olmadığından dolayı, teşvikten yararlandı ve 170 bin TL’lik çöp kamyonunu ilçesine 132 bin TL’ye kazandırdı.

Devletin, borcu olmayan belediyelere sağladığı teşvikten Isparta merkeze en yakın ilçe olan Gönen Belediyesi de yararlandı. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mete Elcim ilçesine son model çöp kamyonu ve hizmet aracı aldı.

Geçtiğimiz Cuma günü kurban kesimi ve dualar eşliğinde ilçe halkının hizmetine sunulan araçlar memnuniyetle karşılandı. Devlete, sigorta ve diğer borçları bulunmayan Gönen Belediyesi, önemli bir fırsatı değerlendirdi ve 170 bin TL’lik çöp kamyonunu 132 bin TL’ye aldı.

Belediye Başkanlığının yanı sıra MHP Belediye Başkan adayı da olan Elcim’in bu girişimi birçok Belediye Başkanı tarafından takdirle karşılandı. Gerçekleştirilen törene MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP eski Milletvekillerinden Mustafa Zorlu, bazı ilçe ve belediye başkanları ve Belediye Başkan adayları ile yüzlerce vatandaş katıldı. Dualar ve kurban kesimi eşliğinde hizmete sunulan araç, bazı özellikleriyle de dikkat çekiyor. Tanıtım töreninde konuşan Gönen Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Mete Elcim: “Allah’a şükürler olsun ki birçok Belediye’den durumumuz kat ve kat iyi. Gelmiş olduğumuz noktada ilçemize yeni bir çöp kamyonu ve hizmet aracı daha kazandırdık. Devletimize borcumuzun olmamasından ötürü 170 bin TL değerinde ki çöp kamyonunun 132 bin TL’ye aldık. Allah bizlere güç, kuvvet ve sağlık verdikçe ilçemizi daha iyi yerlere taşıyacağız. Hizmetlerimiz ve alımlarımız bununla da sınırlı değil. Önümüzde ki günlerde müjdeler vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

Bu haber 698 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...