Dedikodulara fotoğrafla cevap verdiler

25 Şubat 2014 18:09

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,  hafta başı mesaisine partisinin İl Başkanı İsa Yalçın’ı ziyaret ederek başladı. İkilinin bu fotoğrafı kamuoyunda “Aralarında liste anlaşmazlığı var” şeklindeki dedikodulara cevap niteliğindeydi.

Hafta sonunda İstanbul’da çeşitli ulusal kanallarda programa katılan ve 5 yıllık dönemde belediye hizmetlerini anlatan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, mesaiye partisinin İl Başkanı İsa Yalçın’la bir araya gelerek başladı. Başkan Günaydın ve Yalçın karşılıklı olarak bir süre gündem değerlendirmesinde bulundu. İkili arasındaki sıcak sohbet, “Aralarında Belediye Meclis Listesi yüzünde anlaşmazlık var” şeklindeki dedikoduları boşa çıkardı.

“OTOPARK KONUSUNDA İLERİKİ GÜNLERDE

ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞANACAK”

Öte yandan Başkan Günaydın, mevcut üç fabrikanın yanına nano teknolojinin kullanılacağı hammaddesi ponza olan yeni bir fabrikanın daha kurulacağını, böylece Türkiye’nin ton başına 40 dolar ithal ettiği malzemenin Isparta’da çok daha ucuza mal edileceğini açıkladı. Başkan Günaydın, otopark konusunda da ileriki günlerde önemli gelişmeler yaşanacağını iletti.

Yalçın’ın ofisinde gerçekleşen bu sohbetin ardından ikili, seçim ziyaretlerine devam etti.   

 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...