Belediyeden iki önemli organizasyon

25 Şubat 2014 18:15

Isparta Belediyesi Kültür Müdürlüğü bu hafta içinde iki büyük etkinliğe imza atacak. 26 Şubat Çarşamba THM konseri, 28 Şubat Cuma ise tiyatro gösterisi sunulacak. Mart ayında da iliştim becerileri konferansı düzenlenecek.

Isparta Belediyesi’nin kültür hizmetleri kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikleri daha üst boyutlara taşıdı. Ünlü Sanatçı Cem Özer’in stand-up şovundan sonra bu hafta içinde de Belediye Kültür Sineması’nda iki etkinlik düzenlenecek. İlk olarak 26 Şubat Çarşamba günü İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu sanatçılarından Tahsin Duru ve Cansu Kırca THM konseri verecek. Bu türkü ziyafeti saat 19:30’da başlayacak. İkinci olarak 28Şubat Cuma günü aynı saatte tiyatro gösterisi sunulacak. Tiyatronun ünlü isimleri Yalçın Özden, Suna Yıldızoğlu ve Uhde Seçil’in oynadığı Dün Bugün Yarın isimli tiyatro gösterisi sahne alacak.

DÜNYA AKADEMİ’YE DESTEK

9 Martta ise Dünya Akademi tarafından Isparta Belediyesi’nin desteğiyle Topluluk Önünde Konuşma, İletişimi Becerileri, İmaj ve Kariyer Planlama, İnsan Kaynakları ve Motivasyonu konulu seminer düzenlenecek. Seminere konuşmacı olarak CNN Türk sunucusu Burak Törün ile Türk Telekom’dan Ahmet Şahin Akbulut katılacak. Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ve saat 13:00’te başlayacak etkinlik ücretsiz olarak izlenebilecek. 

Bu haber 785 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...