“Yerel seçimlerin en hızlı partisi biziz”

25 Şubat 2014 18:18

Saadet Partisi 5. Olağan Genel Kurul’u geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Seçime tek listeyle giren mevcut başkan Cevat Gençay tekrar İl Başkanlığı’na seçildi. Kongrede ayrıca 22 seçim bölgesindeki Belediye Başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı.

Saadet Partisi (SP) 5. Olağan Genel Kurulu hafta sonu Belediye Halı Sarayı Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Seçime tek listeyle giren İl Başkanı Cevat Gençay güven tazelerken, SP’nin 22 seçim bölgesindeki Belediye Başkan adayları da kamuoyuna tanıtıldı.

“ALLAH’IN İZNİYLE SEÇİMLERİ

BİZ KAZANACAĞIZ”

Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Cevat Gençay, İl genelindeki 22 Belediye Başkanlığını da talip olduklarını belirterek; “Bugün itibariyle 22 Belediye Başkan adayını da belirleyerek aday belirleme işlemini tamamlamış bulunmaktayız. Tüm adaylarımız çok değerli ve birbirinden bilgili kişilerden oluşmaktadır. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin ne hızlı partisi biziz. Allah’ın izniyle bu 22 Belediye’de seçimlere son derece iddialı giriyoruz ve bu seçimleri kazanan biz olacağız” dedi.

İŞTE SAADET PARTİSİ’NİN 22 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

İl kongresinde daha sonra 22 Belediye Başkan adayı, Belediye Meclis Üyesi adayları ve İl Genel Meclisi adayları tek tek sahneye çağrılarak hem partililere hem de kamuoyuna tanıtıldı.

Merkez: Süleyman Çakan

Merkez Kuleönü: Bekir Saraç

Merkez Sav: İsmet Türker

Eğirdir: Hasan Kaya

Eğirdir Sarıidris: Osman Yalçın

Yalvaç: Mücahit Gülcan

Yalvaç Hüylüklü: Kazım Sarıoğlu

Aksu: Yakup Nazmi Kimer

Senirkent: Ramazan Şehber Arslan

Senirkent Büyük Kabaca: Baki Gülal

Gelendost: Ali Demirbağ

Ş. Karaağaç: Mevlüt Atasoy

Ş. Karaağaç Çiçekpınar: Eyüp Altunay

Ş. Karaağaç Çarıksaraylar: Numan Ergün

Atabey: İbrahim Erat

Keçiborlu: Yusuf Tetik

Keçiborlu Senir: Uğur Yavuz

Gönen: Uğur Turan

Gönen Güneykent: Cengiz Demir

Uluborlu: Davut Mol

Y. Bademli: Süleyman Ergün

Sütçüler: Mevlüt Sarışahin

İŞTE SAADET PARTİSİNİN BELEDİYE VE

İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ADAYLARI

Belediye Meclis Üyesi adayları: Şenol Bağırsakçı, Ahmet Uyar, Osman Sezgin, Hüseyin Yıldızhan, Adem Oflaz, Altan Ertunç, Ferda Kasa, Nasibe Öyurt, Bayram Kızıltaş, Celal Demiralay, Fatih Yücel Bahar, Evren Tarhan, Şükrü Gülbudak, Şahlan Çelik, Hüseyin Büyükkan, Mehmet Gülal, Bora Baygın, Muhammet Mol, İsmail Demirtaş, Mustafa Başgül, Süleyman Zengi, Abdullah Gençay, Davut Hakeri, Murat Akkuş, Celal Çobankaya, Hasan Kılıç, Yasin Çetin, İbrahim Uğur Demiralay, Kontenjan: Yaşar Gürtoklu, Ufuk Koçak, Ramazan Akçay.

İl Genel Meclisi Üyesi Adayları: Kenan Büyükleblebi, Orhan Söben, Faruk Algınkılıç, Mehmet Hakeri, Ali Ergüven, Recep Mol.

Bu haber 1084 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...