“Çıkığı tamir ettik”

26 Şubat 2014 17:45

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları, Muhtarlar Derneği’nin davetlisi olarak dernek binasında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Günaydın, 5 yıl boyunca muhtarlar ile birlikte Isparta’nın hizmetinde bulunduklarını ve bundan sonrada aynı azim ile yola devam edeceklerini söyledi. Başkan Günaydın, “Çalışma azmi ile bütünleşir beraber olursak Isparta’mız çok daha güzel hizmetler kazanacaktır” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay, 30 Mart’tan sonrada Isparta’ya kalıcı hizmetler yapılacağını söylerken, “30 Mart’ta yine hep beraber seçilir, Isparta’ya yine hizmet etmeye devam ederiz” temennisinde bulundu. Muhtarların yeni dönem için taleplerini de dinleyen Başkan Günaydın’a mahallelerdeki sosyal tesislerin yapımı, otopark ihtiyaçları gibi isteklerde bulunuldu.

Muhtarlarla bugüne kadar Isparta’ya hizmet ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin gelişmesi için çalıştıklarını ancak Isparta’ya hizmetin durdurulmak istendiğinden bahsetti. Çeşitli yollarla belediyenin ve kendisinin baskı altına alınmak istendiğini dile getiren Günaydın, tüm bunlara karşın kendilerinin çalıştığını ve hizmet ürettiklerini anlattı. Haksızlığın karşısında olunması gerektiğinden bahseden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Zaferi çalışan kazanır. Bizler bugüne kadar çalıştık. Isparta’nın hizmetçisi ve kölesiyim” dedi.

Geçmiş dönem belediye yönetimi tarafından Isparta’ya çok şeylerin kaybettirildiğini aktaran Başkan Günaydın, “Çıkığı tamir ettik. Bu dönem daha büyük hizmetlerimiz olacak. Türkiye’nin olduğu gibi Isparta’nın da en büyük sorunu otoparktır. Yeni projelerimizle bunu da çözüyoruz. Şehrin çeşitli noktalarında yapacağımız otoparklarla şehir merkezinde bir çember içerisinde cadde üzerinde hiçbir araç görünmeyecek. Sizi yön levhaları bulunduğunuz yerdeki en yakın otoparka yönlendirecek. Bununla ilgili tüm projelerimiz hazır. Yüksek oyla elimizi daha da güçlendirin. Isparta’da sanayiyi, ekonomiyi geliştirmek için çalışıyoruz ve çalışacağız. İster kabul edin, ister etmeyin. Isparta düşmanlığı var ve ben buna inanıyorum. Isparta’nın kaderi değiştirilmek istenmiyor ama biz bunu değiştirmek için çalışıyoruz ve çalışacağız. Çalışma azmi ile bütünleşir, beraber olursak Isparta çok güzel hizmetler kazanacaktır. Birlik, bütünlük ve inanç içerisinde olmamız gerekiyor. Yapacağımız çalışmalarla çocuklarımız, torunlarımız ve geleceğimiz aydınlık olsun” şeklinde konuştu.

Bu haber 644 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...