Ispartalı işadamları ve bürokratlar İstanbul’da bir araya geldi

26 Şubat 2014 17:59

Isparta protokolü ile İstanbul'da ticaret yapan hemşerilerimiz aynı masa etrafında buluştu. Vali Vahdettin Özkan, “Isparta’ya yapılabilecek her konuda sonuna kadar koşturmalıyız, bu birlikteliği fırsata dönüştürmeliyiz” dedi.

İstanbul'da tekstil sektöründe faaliyet gösteren İşadamı Hasan Köstüklü'nün  düğünü Isparta için önemli bir birlikteliğin sağlanmasına vesile oldu. Düğün için İstanbul'a giden heyet, Ispartalı işadamlarıyla buluştu. Büyük zirvede Vali Vahdettin Özkan, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, bazı gazeteciler ile Ispartalı işadamları hazır bulundu. Isparta'ya her türlü maddi ve manevi desteği sağlayan İşadamı Ahmet Nedim Karasoy'un ev sahipliğinde hemşerimiz Mustafa Kaya'nın organizasyonunda gerçekleştirilen yemekte Isparta için önemli konuşmalar yapıldı.

İŞADAMLARI GÖREVE HAZIR

İşadamı Ahmet Nedim Karasoy, Isparta heyetini ağırlamaktan mutlu olduğunu belirterek bu tür buluşmaların sıklaştırılmasını diledi. Isparta'da okul yaptırarak devlete bağışlayan hayırsever işadamı Ferhat Uzunlulu da Isparta için her türlü göreve hazır olduklarını söyledi.

Isparta'da yatırıma başlayan İşadamı Bülent Sarıgül, bir araya gelmelerin Isparta için olumlu sonuçlar doğuracağının altını çizdi. Ispartalı Avukat Cengiz Aydemir de işadamları ile Ispartalı üst düzey yöneticilerin buluşmasını örnek olarak gösterdi. İşadamı İrfan Kodaloğlu Isparta için her türlü hizmete ve göreve hazır olduğunu kaydetti. Uluborlulu İşadamı Selim Demirelli, bu tür buluşmaların faydasının mutlaka görüleceğinin altını çizdi. BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, ajans olarak her türlü destek ve yardıma hazır olduklarını belirterek “Birliktelik sürecini profesyonelce yürütüp Isparta için istihdam oluşturan yatırımlara inşallah imza atacağız” dedi. İstanbul'da ticaret yapan işadamlarının tecrübe ve bilgisine ihtiyaçları olduğunu belirten ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yatırım davetinde bulundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş da Isparta için güzel sonuçlar alınmasını temenni etti.

“BU BİRLİKTELİK FIRSATA DÖNÜŞMELİ”

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, aynı masa etrafında Isparta için atan kalplerin buluşmasının önemine dikkat çekerek “Siyaset sadece siyasi parti çatısı altında yapılamaz. Siyaset üst bir forumdur. Hizmete ulaşılacak en kolay yoldur” dedi. SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Ispartalı işadamlarının ismini üniversitede bir eserde ölümsüzleştirmek istediğini söyledi. AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ise Isparta'nın menfaatine önemli bir buluşma gerçekleştiğini belirterek “Bu tablo inşallah teşebbüse, girişime ve sonuca ulaşır” dedi. Vali Vahdettin Özkan da Isparta'ya yapılacak her türlü hizmetten birlik ve beraberliğine önemine dikkat çekti. Bu masa etrafında buluşmalar ile 'Isparta'ya ne yapabiliriz' sorusuna cevap aranmasını isteyen Özkan, birlikteliğin fırsata dönüşmesini temenni etti.

Bu haber 1549 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...