“Gerçek halkın partisi biziz”

26 Şubat 2014 18:06

Demokrat Parti’nin genç Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in çizgisinden gideceğini belirterek “Gerçek halkın partisi biziz. Milliyetçi, muhafazakâr, emekçi, işçi, köylü hepsi bizim partimizin temelini oluşturmaktadır. Herkes kadar milliyetçi, herkes kadar muhafazakâr, herkes kadar emekçiyiz. Bizler Demokratız” dedi

Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan adayı Ömer Levent dün düzenlediği toplantıda gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya; DP il Başkanı ve Nihat Karan, DP eski İl Başkanları Hüseyin Dede ve Ali Koçal, DP eski Merkez ilçe Başkanı Ömer Çobaner, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

“DİĞER SİYASİ PARTİLERİN YAPTIĞI TEK

ŞEY OYLARIMIZA GÖZ DİKMEK”

Toplantının açış konuşmasını DP İl Başkanı Nihat Karan yaptı. Karan, diğer siyasi partilerin Demokrat Parti’nin oylarına göz dikmekten başka bir şey yapmadığını ileri sürdü. Ancak DP’nin kimsenin yanında olmayacağını her zaman söylediklerini ve genç bir adayla yola çıktıklarını ifade eden Karan, “Biz her platformda Demokrat Parti hiçbir partiye payanda olmayacak, kimseyle birliktelik yapmayacak, kendi adayıyla ülkenin gündeminde yerini alacaktır dedik. Gidenlere hiç acımadık, herkesin yolu açık olsun. Yaptıkları hizmetlere karşılık teşekkür ediyoruz. Isparta’nın iş dünyasında yerleri olan genç ve yeni bir ekiple siyasi sahnede yerimizi almış olduk. Biz kimsenin dünündeki, şahsındaki yaptığı hataları gündeme getirerek, siyasi seçim atmosferini sürdürmek istemiyoruz. Hizmetin lütufmuş gibi gündeme sunulması bizi üzüyor. Elbette bu şehir hizmet almak zorunda. Yol, su, asfalt belediyenin ana görevidir. Belediye Başkan Adayımız ve ekibi 35-40 yaş grubu arasında oluştu. Genç ve arkalarında şaibelerini olmayan bir ekip belirledik. Kendilerine zor günümüzde taşın altına ellerini koydukları için teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞKA PARTİYE OY VERİP ÜLKEYE ZARAR VERMEKTENSE

PERHİZ YAPIP OY KULLANMAMALARINI İSTİYORUZ”

Öte yandan DP eski İl Başkanı Ali Koçal ise 30 Mart yerel seçimlerinde Isparta’nın ve Türkiye’nin önde gelen partilerinden biri olan DP’nin seçimlere imza atacağına kalpten inandığını belirtti. Bu anlamda seçmenlere önemli bir uyarıda bulunan Koçal, “Diğer siyasi partilere baktığımız zaman DP’den Adalet Parti’den ve Doğru Yol Partisi’nden çıkmış kişiler var. AK Parti’ye, MHP’ye ve CHP’ye bizden gidenler oldu. Demokrat Parti, Doğru Yol ve Adalet Partisi, siyasette bir okul ve siyasetin anasıdır. İnşallah 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin DP’nin zaferi olacağı inancıyla yola çıktık. O nedenle siyasette karmaşık günler yaşıyoruz. AK Parti, MHP, SP seçimi biz alacağız diyor. Biz de DP olarak seçimi biz kazanacağız diyoruz. Seçmenimiz oy verecek yer bulamıyorum diyor. Bugünkü Demokrat Parti’nin dışında oy vermek isteyip de ülkeye zarar vermektense, perhiz yaparak oylarını kullanmamalarını istiyoruz. Biz gerçek Isparta’yı seven kişilerin oylarıyla Isparta’yı idare etmek istiyoruz. O nedenle genç Belediye Başkan adayı ve ekibimiz ile yola çıktık. Bizlere de listede teveccüh gösterdiler, bu yüzden kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“İDOLÜM SÜLEYMAN DEMİREL”

Son olarak DP Belediye Başkan Adayı Ömer Levent, idolünün Süleyman Demirel olduğunu belirtti. Demirel’in Isparta ve Türkiye’nin her taşında emeği olduğuna dikkat çeken Levent, şu açıklamalarda bulundu; “Türkiye'nin taşında, toprağında, yolunda emeği olan köklü bir geçmişe sahip Demokrat partinin dününü bugüne, bugününü yarına taşıyacak genç temsilcileriyiz. Kendime, partime ve Isparta halkına olan güvenimizden dolayı ekibimizle beraber bu göreve talip olduk. Amacımız Isparta’nın dinamiklerini harekete geçirerek üzerindeki ölü toprağını atmaktır. Bu konuda gerekli enerji ve projelere sahibiz.

Öncelikle belediye başkanımın iktidar partisinden olursa yatırımların ve hizmetlerin Isparta’ya akacağı anlayışının ne kadar yanlış olduğunu Sayın Hasan Balaman döneminde gördük. Civar illerden; Denizli, Antalya, Konya ve özellikle Afyonkarahisar iktidardan aldığı teşvik ve desteklerle hızla gelişmiştir. Bölgede Isparta’nın yarıştığı tek il maalesef Burdur olmuştur.

“GÜNAYDIN SÖZ VERDİĞİ BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİREMEDİ!”

Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın döneminde de vaat edilmiş ve yerine getirilmemiş birçok projenin olduğunu ve yerine getirilmediğini üzülerek görmekteyiz. Bunlardan akla gelenler de;

-Ticaret Kültür Merkezini seçilir seçilmez bitireceğinizi söylediniz. Başkanım çok teşekkürler bitirdiniz ve birçok gencimizi iş sahibi yaptınız!

-3000 kişiye iş imkânı sağlayacağınızı beyan ettiniz, yaptınız mı?

-65 yaş üstü vatandaşlarımıza otobüsleri ücretsiz olacağı ve öğrencilerimiz den otobüs ücretinin yarısını alacağınızı söylediniz. Yaptınız mı?

-Ispartaspor taraftarımıza stadyum da destek olma sözü verdiniz destek oldunuz mu? Olduysanız neden amatör kümedeyiz?

-Sayın Belediye Başkanımız Y. Ziya Günaydın; gelişmiş ülke şehirlerindeki belediye başkanlıklarında; asfalt yaptım, ağaç diktim diyerek oy isteyen bir başkan gördünüz mü?

-Bunlar zaten belediyenin görevleri değil mi?

“GERÇEK HALKIN PARTİSİ BİZİZ”

Böylece açık ve net bir şekilde görüyoruz ki AK parti ve MHP belediye başkanlıkları döneminde kaybeden hep Isparta olmuştur. Gerçek halkın partisi biziz. Milliyetçi, muhafazakâr, emekçi, işçi, köylü hepsi bizim partimizin temelini oluşturmaktadır. Herkes kadar milliyetçi, herkes kadar muhafazakâr, herkes kadar emekçiyiz. Bizler Demokratız.

Bizim belediyeciliğimizde bizler partici değil kucaklayıcı olacağız. Isparta’nın sorunları bellidir, onları hızla çözüp hak ettiği konuma getireceğiz. 30 Mart gecesi belediye seçimlerini kazanırsak belediye binasının kapısını kırmayacağımızı ve emekçi güvenlik görevlilerini tartaklamayacağımızı bugünden taahhüt ederiz.”

ÖMER LEVENT KİMDİR?

37 yaşında üç çocuk babası, sağlık sektöründe uzun yıllardır Isparta merkezli Akdeniz bölgesine hizmet veren bir işadamı.

 

Bu haber 857 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...